TripKroniK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Dest geri dondu. Sanirim 2 tarafinda ana sehre girdigi baska server yok. su ana kadar baya ezilmistik ama bi nebze intikamimizi aldik. Altdorfu yanarken gormek guzel oldu :)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tebrikler. darısı bizim serverin başına.
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ss varsa gösterırmısın,altdorf instance nasılmıs merak ettım.
TripKroniK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ss almayi unuttum heyecandan kusura bakmayin :) buaksamda order gene bir IC atagi yapti ama az once 2. fortress da durdurduk.
TripKroniK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 arkadslar eltharionda durum 4-2 ye geldi :) hala altdorf instance ss isteyen warsa atabilirim :)
TripKroniK Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eltharıonda durum 4-3 e geldı :D 2 gun ust uste gırdık gercı pazar gece 3de aldık 2. fortressı :) sabah 6ya kadar farmldım sonra okul malum :)
Horizon Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Tepenize gezegen indirecez bekleyin destler :).
Reyna Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Biz göremiycez heralde yavs bu gidişle... gerçi yeni patchle neler değişir bilinmez :)
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 vay reyna guilde girmissin.benim laptop parcalanmasaydi super olurdu rvr cevirmek senle
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 tripkronik, sok iki hafta içinde 5 günde 3 kere girdik altdorfa. fakat bu hafta order çok kızmış :P artık ne yaptıysak durum eşit orderda aynen seri yakaladı. ayrıca başkent savaçlarından önce oyuncu transferi serverin tadını bozabilir.
TripKroniK Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 evet ya eskiye donduk gene gene order domine etmeye basladi :P ama ben genede memnunun guc dengesinin korundugu ender serverlardan biri pachden sonra bi organize olamadik o ayri :) serverlarin kapatilmasindan onemli bir nufus artisi olacagi kesin bakalim kime yariyacak? :)
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Trip senle baya bi karsılastık ama ben biraz ara verdim rvr a 4 parca darkpromise fln oldu ama geri gelicem 2 3 marauder banamısın demiorum yani.Zaten su an 3 warlord dier de full invader giyiyorum DP fln istemiom yani hehe :D Xururuca R40 SM RR70.5
TripKroniK Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ben maruder warlord dinlemem adamin aklini alirim :D bende su an 3 Inv 1dp var. dondugun zaman haber cak vs atariz :)
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Xururuca ağır ruh hastasısın :P. bana teke tekte çok dot attın ama :P unutma dotları silebiliyoruz :) serpent's pas. 'da görüşelim.
fmea Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 T4deki instance/pq runlarımız için healer arıyoruz, ventrilo mevcut.katılmak isteyenler pm atabilir.
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Hayır ne hastalıgımı gördün görevimi yapıorum dün zaten warlord parcası alamdım ona üzüldüm hehe ama destro ya rerollicam gibi :D zerg den usandım oynamıorum bile..
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 SeLDoM said: Hayır ne hastalıgımı gördün görevimi yapıorum dün zaten warlord parcası alamdım ona üzüldüm hehe ama destro ya rerollicam gibi :D zerg den usandım oynamıorum bile.. karakter transferiyle serverdaki order sayısı bizi ikiye katladı artık zerg merk kalmadı serverda. ayrıca üzerine 4 kişi çullanıyor anca kesiyor dandik item giy sc için bari :P
TripKroniK Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yaa server transferinden once cok zevkli bir serverimiz vardi. Orderlar basta ezmelerine ragmen tam destro altdorfa girip olayi dengeler gibi oldu o gun bugun oyundan sogudum. orderlarin sayisina biri dur desin! :@
TripKroniK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 arkadaslar ayni gun icinde hem IC siege hem altdorf siege olurmu demeyen pazar gunu oldu :) bazi serverlarda karsi tarafin sehrini gormeyen oyuncular varken serverimizin keyfini surelm :) oglen orderin atagina evap gecikmedide bide su lag olmasa tam guzel olucak 10 kere faln dustuk oyundan... 10dk ya kaldik ya kalamadik Pqda :S NoT: Bu serverlar nedense hem destro saldirirken oluyo...
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 şehre girilmesi için iki fortressin düşmüş olması gerekmiyor mu? bilmediğimden soruyorum :S edit : evet yanlis anlamışım bi üstteki post'u. çok oluyor bu aralar :/
TripKroniK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 evet ole oldu zaten once order 2 fortless aldi oglen vakti aksamda destro 2 fortress aldi :) bu arada dunde stage 2ye gectik gece 3 muydu 4 muydu neydi :p bi dahakine lord insallah :)
Öne çıkan mesajlar