TripKroniK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Dest geri dondu. Sanirim 2 tarafinda ana sehre girdigi baska server yok. su ana kadar baya ezilmistik ama bi nebze intikamimizi aldik. Altdorfu yanarken gormek guzel oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tebrikler. darısı bizim serverin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ss varsa gösterırmısın,altdorf instance nasılmıs merak ettım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalender Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ss almayi unuttum heyecandan kusura bakmayin :) buaksamda order gene bir IC atagi yapti ama az once 2. fortress da durdurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 arkadslar eltharionda durum 4-2 ye geldi :) hala altdorf instance ss isteyen warsa atabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 altdorf akıllı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eltharıonda durum 4-3 e geldı :D 2 gun ust uste gırdık gercı pazar gece 3de aldık 2. fortressı :) sabah 6ya kadar farmldım sonra okul malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Tepenize gezegen indirecez bekleyin destler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Biz göremiycez heralde yavs bu gidişle... gerçi yeni patchle neler değişir bilinmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 vay reyna guilde girmissin.benim laptop parcalanmasaydi super olurdu rvr cevirmek senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 tripkronik, sok iki hafta içinde 5 günde 3 kere girdik altdorfa. fakat bu hafta order çok kızmış :P artık ne yaptıysak durum eşit orderda aynen seri yakaladı. ayrıca başkent savaçlarından önce oyuncu transferi serverin tadını bozabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 evet ya eskiye donduk gene gene order domine etmeye basladi :P ama ben genede memnunun guc dengesinin korundugu ender serverlardan biri pachden sonra bi organize olamadik o ayri :) serverlarin kapatilmasindan onemli bir nufus artisi olacagi kesin bakalim kime yariyacak? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Trip senle baya bi karsılastık ama ben biraz ara verdim rvr a 4 parca darkpromise fln oldu ama geri gelicem 2 3 marauder banamısın demiorum yani.Zaten su an 3 warlord dier de full invader giyiyorum DP fln istemiom yani hehe :D Xururuca R40 SM RR70.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ben maruder warlord dinlemem adamin aklini alirim :D bende su an 3 Inv 1dp var. dondugun zaman haber cak vs atariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Xururuca ağır ruh hastasısın :P. bana teke tekte çok dot attın ama :P unutma dotları silebiliyoruz :) serpent's pas. 'da görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 T4deki instance/pq runlarımız için healer arıyoruz, ventrilo mevcut.katılmak isteyenler pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Hayır ne hastalıgımı gördün görevimi yapıorum dün zaten warlord parcası alamdım ona üzüldüm hehe ama destro ya rerollicam gibi :D zerg den usandım oynamıorum bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi Laiho Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 SeLDoM said: Hayır ne hastalıgımı gördün görevimi yapıorum dün zaten warlord parcası alamdım ona üzüldüm hehe ama destro ya rerollicam gibi :D zerg den usandım oynamıorum bile.. karakter transferiyle serverdaki order sayısı bizi ikiye katladı artık zerg merk kalmadı serverda. ayrıca üzerine 4 kişi çullanıyor anca kesiyor dandik item giy sc için bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yaa server transferinden once cok zevkli bir serverimiz vardi. Orderlar basta ezmelerine ragmen tam destro altdorfa girip olayi dengeler gibi oldu o gun bugun oyundan sogudum. orderlarin sayisina biri dur desin! :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legadema Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 IC rank 3 - Altdorf rank 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 arkadaslar ayni gun icinde hem IC siege hem altdorf siege olurmu demeyen pazar gunu oldu :) bazi serverlarda karsi tarafin sehrini gormeyen oyuncular varken serverimizin keyfini surelm :) oglen orderin atagina evap gecikmedide bide su lag olmasa tam guzel olucak 10 kere faln dustuk oyundan... 10dk ya kaldik ya kalamadik Pqda :S NoT: Bu serverlar nedense hem destro saldirirken oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 şehre girilmesi için iki fortressin düşmüş olması gerekmiyor mu? bilmediğimden soruyorum :S edit : evet yanlis anlamışım bi üstteki post'u. çok oluyor bu aralar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 evet ole oldu zaten once order 2 fortless aldi oglen vakti aksamda destro 2 fortress aldi :) bu arada dunde stage 2ye gectik gece 3 muydu 4 muydu neydi :p bi dahakine lord insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar