Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Chemical, 15 Mayıs 2004 23:40 tarihinde demiş ki: 38 de hiç hata yapmadan okudum hata yapmadığını nerden biliyon :) yaptıysan da farketmezsin zaten.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 16 Mayıs 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 1. resim manyak.. gozleri bayagi yoruyo ama harbi manyak otesi..[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Chemical, 15 Mayıs 2004 23:40 tarihinde demiş ki: 38 de hiç hata yapmadan okudum bu esası beyin lob testidir sağ tarafı çok çalışıyorsa çok hata yapar renkleri söylersiniz sol çalışıyorsa düzgün söylersiniz en azından öyle biliyorum terside olabilir ama benim daha önceki bi testten sol çıkmıştı ve hatasız okudum sonuna geldim 1 kelime kala sıçtım :) bir daha okusam yaparım lol :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 O gözleri kapayıp açınca çıkan resim ciddi süpermiş. Bide hayalette acaip tırstım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Ya hepsini bir arada koyacaktımda ankarada cafeye gittim. Sağdan soldan gaz verdiler öle bi arşiv yap paticikde manyak muhabbet oluo dediler bende araştırdım. Tek siteden değildi ama o hayalette ben kafayı monitor e çarptım :}[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 lol 1. resime süper felan demiş bazı arkadaşlar.. nesi süper anlamadım? Direk negatif-siyah beyaz vs vs yapılmış bir resim.. eheh inanılmaz olana gerek yok ki,direk görünüyor zaten :D Diğerleri süper.. Hayaletli olandada iyi bir küfür ettim "bu ne lan" diye...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bide 1. resimdekini ilk cafede yapmıştım enson gözlerimi bi açtım herkes bana bakıor cins cins uyus oldum :)[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar