Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer günü hediyesi AYRILIK

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

valla billa bende ayrıldım şimdi sadece arkadaşız. benimki 3 senelik. beni askerde bekledi sevgililer gününden 1 kac gün önce ayrıldık üstelik hediyesini bile almıştım dünyam karardı feleğim şaştı antalyanın en saglam yayıncılık şirketinden istifa ettim çalışamadım yemek yiyemedim odamda çocuklar gibi ağlayarak duvarlara bakdım asosyalin kralı oldum üstelik ilkaşkımdı sen ve siz düşünün artık banada verdiler tavsiyeler nasihatlar ama oanki duyguların shield gibi hiç bişiyden etkilenmiyorsun illede o diyorsun kimseyi takmıyorsun.. sana tavsiyem yalnız kalma yanında muhakkak 1kişi olsun okuduğum kadarıyla annen üzülmüş gidip annenle sohpet et beraber yemek yapın alışverişe gidin kitap oku biliyorum zor olucak canın istemicek ama gücünün yettiği yere kadar savaş! hayata birkere geliyorsun adamım bunların tadını çıkar inişlerde var çıkışlarda uzun atlamalarda...[bu arada ben bütün msgları okumadım sadece senin yazdıgın mesajı okudum.. ayrıca bayagı bı gunde gecmıs ben yeni kendime geldim.. sana yada sizlere yardımım dokunursa ne mutlu bana bize]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...