Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamu yönetimindeki değişiklikler hayatımızı nasıl etkileyecek?

SwZ

Öne çıkan mesajlar

Vallaha merak ediyorum neler olacak nasıl değişecek? Biraz konuşalım neler olacak diye.[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

peki neden o kadar kişi buna karşı çıkıp yürüşler falan düzenliyorlar?[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

yeri gelmişken, ben şu özelleştirmeye karşı olan memurları da anlamam. hadi siyasi görüşün gereği karşı olursun ona birşey demem de "işsiz kalacam ben, özelleştirmeyin" düşüncesi biraz garip geliyor.

eğer bulunduğun mevkiide gerekliysen işsiz kalmazsın hatta maaşın artar, yok gerekli değilsen (ki yakınıyorsan gereksizsindir) biraz yüzsüzlük yapıyorsundur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

ancak şunuda unutmamak gerekir o özelleştirilen kurumlarda hademe odacı çaycı gibi alt mevkilerde olan insanlar var ve bu insanların sayısı bi hayli çok bunların iş bulma olasılıklarıda accayip düşük. o işede ne zorluklarla girmişlerdir. büyük bir ihtimalle de o inanlar işsiz kalacaktır bunuda düşünmek lazım özelleştirme olayında.[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

farkında olmadan bir üstteki mesajda cevap vermişim

tabii ki de "aman zaten haketmediğim işimi kaybediyorum" düşüncesiyle.

maliyede çalışan bir memur tanıdığım var. çok güzel birşey söylediydi bu tasarı ile ilgili:
"vatandaş olarak desteklerim, memur olarak desteklemem"[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

bence o insanların iş bulup bulamamasını düşünmek pek gerekli değil

düşünülmesi gereken;
bu insanların bizim cebimizden çıkan paralarla beslenmesi doğru mu? biz para kazandığımız için (vergi olayı) bu insanları sırtımızda taşımak zorunda mıyız?

mantıklı cevap: hayır.
kişisel cevabım: yazıktır günahtır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

asıl isim vermek istemediğim ancak herkesin tanıdığı Türkiye'yi hortumlayan şerefsizlerin yedikleri paranın bizim cebimizden çıkmnası doğrumu

Kişisel ve mantıklı cevap:Kesinlikle hayır[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 16 Mayıs 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
ve zamanında yeşilçamımızın göremediği gibi şimdiki dizi üreticilerimiz de yarattıkları kaosu göremiyorlar.

zamanında banker bilolarla, kapıcı krallarıyla, "çalan kazanır", "salak mısın, niye çalmıyorsun?" sloganlarıyla bir nesli dolandırıcı yetiştiren yeşilçamımız şimdi de bir nesli katil yetiştiriyor.

ilk nesil banka hortumladı, ikinci nesil bizim çocuklarımız zamanında seri katil olacak.

kendimiz ettik, kendimiz buluyoruz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

her il kendi içinde bağımsız ama dışarıdan baımlı hale gelecek ve kendi federal meclisini kurabileceği için isterse ve çoğunluğu sağlarda (dışarıdan da bir etken olmazsa ordu gibi) bağımsızlığını ilan edebilecek

bu ne işe yarar güney doğuda bir kürt devleti kurmak için
kusey doğudaki ermeni çoğunluklu bölgelerin ermnistana katılma kararına varması gibi bir çok şeye yol açabilir

tabii ordu buna izin vermez ama politik olarak bağımsızlığını elde eden bölg haklarını uluslar arası platforma taşıyabilir

yani masa hakemlerince Türkiye yenik duruma geçecek, sırtımız yere gelmediği halde tuş olucağız...

kamu tasarısını kesinlikle kabul etmiyorum[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

haaa şindi anladım bende kabul etmiom[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Kız Duası

AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

bence güzel sonuçlar verebilecek bir tasarı. Özellikle yıllardan beri türkiyenin en büyük sanayii kentlerinden biri olmasına rağmen, şuana kadar hiç bir hizmet görmeyen denizli'nin çok işine yarayacağını düşünüyorum. Benim memleketimden ödenen verginin gidip başka bir şehre hizmet olarak dönmesini istemiyorum. Örneğin aydın şehrimiz, vergi konusunda denizliden çok daha düşük bir seviyede olduğu halde nedense bütün otobanlar, bütün sıcak asfalt yollar oralara yapıldı. Nedenini de hemen söyliyim; çünkü her dönem bakan çıkartan bir ildi. Ya bu tasarıyla doğu'da ki kentlerimizin başka bir devlet oluşturabileceği korkusu nedendir? Bu kadar kolaymı sanıyorsunuz?[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...