Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakaleme başlıcam ama :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya size şunu söyleyem kurşun kalemle çok güzel şeyler çiziyorum fakat karakelm inanın ne hayatımda gördüm ne bilgim var karakalem nedir yaf , kurşun kalemmidir normal veya satılırmı varmıdır özel bi kara kalem kalemi gibi bişi ? Bilgi pliz...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
[/i] Kolayoyun OGC
Mesaj tarihi:
4-B kalem öneririm..[signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr:
Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Mesaj tarihi:
Hmm teşekkürler , bende diyorum ne iş bu eheh... O zaman ben haftasonu çıkıp bi scanner alayım da yaptığım resimleri sizlerle paylaşayım.Umarım beğenirsiniz bu arada scanner tavsiyesi olan ? :)[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
[/i] Kolayoyun OGC
Mesaj tarihi:
HP ler oldukça kaliteli, uygun fiyatlı bir HP bulabilirsin bence.. Hem para konusunu da çok düşünme aldınmı en iyisini al 1 kere al kullandığın sire içinde hep iiyiki bunu almışım de![signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr:
Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Mesaj tarihi:
hayır lan!
faber castell neymiş be... eheh
ayrıca ben de yumuşak kalem perestişkarıydım ama h hakkaten çok güzel sonuçlar verebilen bi kalem. temiz çalışılıyo.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Mesaj tarihi:
kötü olabiler mi? o dediin olay aslında tercih meselesi. ben şahsen daa çok severim kaadın dokusunun kaybolmadıı işleri. bi de büyük ölçüde de kullandıın kaada bağlı. mat bristollerde az olur o olay. parlak kaat ama... ıyy.. gerçi evet tercih meselesi.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Mesaj tarihi:
bunu da toptancıdan alabilirsin. hatta ordan al. mecidiyeköyde kaatçılar var git al. ucuz da. deneyebilirsin.

ben kendi adıma (eski, kağıt üstüne çizdiğim günlerde :() sıcak baskı suluboya kaatlarını veya min. 120 gramlık renkli dokulu bristollleri tercih ediyorum.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 06 Mayıs 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
2b - 6b
faber castell :)
hehe şansa bak benimkiler aynen bu :D ve hiç anlamam resim kalemi ne var demiştim bunları vermişlerdi
iyi şansa tutturmuşum[signature][hline]Bozulmayan soldat serverı istiyoruz!
Mesaj tarihi:
füzen öneririm tabiki.resim malzemeleri satan bir yerden bulursun titanikte adam çiziyorya işte ondan
onla her türlü gölge oyununu yapabilirsin.[signature][hline]gitar koca g*tlü bir kadındır.
  • Yeni Oluştur...