Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakaleme başlıcam ama :)

karabocek

Öne çıkan mesajlar

Ya size şunu söyleyem kurşun kalemle çok güzel şeyler çiziyorum fakat karakelm inanın ne hayatımda gördüm ne bilgim var karakalem nedir yaf , kurşun kalemmidir normal veya satılırmı varmıdır özel bi kara kalem kalemi gibi bişi ? Bilgi pliz...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
[/i] Kolayoyun OGC
Sosyal ağlarda paylaş

4-B kalem öneririm..[signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr:
Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

HP ler oldukça kaliteli, uygun fiyatlı bir HP bulabilirsin bence.. Hem para konusunu da çok düşünme aldınmı en iyisini al 1 kere al kullandığın sire içinde hep iiyiki bunu almışım de![signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr:
Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

kötü olabiler mi? o dediin olay aslında tercih meselesi. ben şahsen daa çok severim kaadın dokusunun kaybolmadıı işleri. bi de büyük ölçüde de kullandıın kaada bağlı. mat bristollerde az olur o olay. parlak kaat ama... ıyy.. gerçi evet tercih meselesi.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Sosyal ağlarda paylaş

bunu da toptancıdan alabilirsin. hatta ordan al. mecidiyeköyde kaatçılar var git al. ucuz da. deneyebilirsin.

ben kendi adıma (eski, kağıt üstüne çizdiğim günlerde :() sıcak baskı suluboya kaatlarını veya min. 120 gramlık renkli dokulu bristollleri tercih ediyorum.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...