karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ya size şunu söyleyem kurşun kalemle çok güzel şeyler çiziyorum fakat karakelm inanın ne hayatımda gördüm ne bilgim var karakalem nedir yaf , kurşun kalemmidir normal veya satılırmı varmıdır özel bi kara kalem kalemi gibi bişi ? Bilgi pliz...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari [/i] Kolayoyun OGC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kurşun kalem karakalem diye de anılır.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 4-B kalem öneririm..[signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr: Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Hmm teşekkürler , bende diyorum ne iş bu eheh... O zaman ben haftasonu çıkıp bi scanner alayım da yaptığım resimleri sizlerle paylaşayım.Umarım beğenirsiniz bu arada scanner tavsiyesi olan ? :)[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari [/i] Kolayoyun OGC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 mustek bearpaw 120 milyon civarı bi modeli var onu al ince falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 HP ler oldukça kaliteli, uygun fiyatlı bir HP bulabilirsin bence.. Hem para konusunu da çok düşünme aldınmı en iyisini al 1 kere al kullandığın sire içinde hep iiyiki bunu almışım de![signature][hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Designer® :hrr: Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Dragonmax, 06 Mayıs 2004 17:13 tarihinde demiş ki: 4-B kalem öneririm.. nie 4b? yerine göre herbiri kullanılabilir. neden 4B yani ?[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 H 2b ve 6b iyi bi spektrum sunuyo derim ben... marka olarak da derwenti tek geçerim.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 2b - 6b faber castell :)[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hayır lan! faber castell neymiş be... eheh ayrıca ben de yumuşak kalem perestişkarıydım ama h hakkaten çok güzel sonuçlar verebilen bi kalem. temiz çalışılıyo.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ya bak benim koydugum resimlere dikkat edersen orda hep tırtırlı gibi oluyor bu azına ettigiminin faberi yüzünden.yumuşaklıgı ölüyor bu sefer daha fazla bastırmak zorunda kalıyorum. o dedigin marka iyimi ?[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kötü olabiler mi? o dediin olay aslında tercih meselesi. ben şahsen daa çok severim kaadın dokusunun kaybolmadıı işleri. bi de büyük ölçüde de kullandıın kaada bağlı. mat bristollerde az olur o olay. parlak kaat ama... ıyy.. gerçi evet tercih meselesi.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ne diyon bacım ? toptancıdan kagıt alıyoz biz en ucuzundan sen mat bistole diyon :lol:[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bunu da toptancıdan alabilirsin. hatta ordan al. mecidiyeköyde kaatçılar var git al. ucuz da. deneyebilirsin. ben kendi adıma (eski, kağıt üstüne çizdiğim günlerde :() sıcak baskı suluboya kaatlarını veya min. 120 gramlık renkli dokulu bristollleri tercih ediyorum.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 şu tableti bi kenara bırakıp eline miss gibi tahta kokan güzelbir 2b alsana bişeyler çiz sonra ağlamaya başlarsın zaten :P[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Bıshop, 06 Mayıs 2004 17:49 tarihinde demiş ki: 2b - 6b faber castell :) hehe şansa bak benimkiler aynen bu :D ve hiç anlamam resim kalemi ne var demiştim bunları vermişlerdi iyi şansa tutturmuşum[signature][hline]Bozulmayan soldat serverı istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Şu tablet nasıl birşey, link falan verseniz. Tam olarak neler beceriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
villa_lobus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 füzen öneririm tabiki.resim malzemeleri satan bir yerden bulursun titanikte adam çiziyorya işte ondan onla her türlü gölge oyununu yapabilirsin.[signature][hline]gitar koca g*tlü bir kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ankarada yer bilen varmı toptancı falan.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar