Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Oyunu bırakmak istediğimden dolayı satılık wow account. Account şu an aktif, yakında kapanır ama. Kafamdaki fiyat 200 tl'dir. 80 Druid armory link Epic flight'ı var ayrıca Red Drake mountu var. Para durumu çok iyi değil, banka charın parasıyla beraber 800 g civarı olması lazım. ha bi de elder title var, proffesionlar full. ilgilenen olursa, daha detaylı bilgi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 tabi foruma bakmayı unuttuğum için -_- günceldir arkadaşlar fiyat isteğim de aynı 200 ytl çok ikna edici konuşursanız 150 olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 günceldir, allahım satayım artık şunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 günceldir, ama sanırım fiyat fazla geldi. kimse tepki vermemiş teklifleri başlıktan yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 mail: [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ekledim dostum,10 karton MALBRO veririm bu accounta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oha kartonsa iyiymiş dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 günceldir 160 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 50 lira bile zor cikar buna, o da zaten oyunun parasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hay allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aquila said: 50 lira bile zor cikar buna, o da zaten oyunun parasi. wotlkli oyunu nerden 50 lira aşağısına alıon boş oyuna razıyım söylede alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aquila nın mesajı aklıma geldikçe sinirlendim kendi kendime, tam de üstteki mesaj ı yazmak için gelmiştim haha sanırım sen karakter anlamışsın, accountu nasıl alıosun anlamadım gerçekten. onu geçtim bu resmen trollemektir. başka bişi diyemiyorum. yani herkezin kendi satacağı şeye fiyat biçmesi farklıdır, değerinden değil de, bana daha pahallıya patladıysa 100 den aşaa satmak benim için büyük zarar olur, elde tutmak daha iyi vs. nese kızdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 satıldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar