madcow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Merhaba, basliktan anladiginiz gibi klavyemi sokup altini falan temizlemem lazim, kardesim uzerine ben yokken meyve suyu dokmus. Icine falan girmesin diye ters cevirmis soyledigine gore o arada o meyve suyu tum alt kisma yayilmis herhalde. su an klavydeki 8 adet tusu basmak icin ikiniyorum resmen, aletin alt isiklandirma aksamida da su an sadece 6 rakaminin altindan isik tam anlamiyla geliyor. Klavyenin altini soksem temizlesem falan ne civarda bir ise yarar isiklandirmanin gelmesi icin, ne yapmami onerirsiniz direk ellemeden servise falan mi gotureyim ki goturursem bu bana tahminen ne kadara mal olur ya da kasip, sokup, temizlesem ise yarar mi? Tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hiç ugrasma, direk servise ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kardeşini döv bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 eyvaah. şekerli bişeyler dökülünce babalara gelir klavye. acilen servise götür. 200 dolar mı ne isticekler yanlış hatırlamıyosam. bişey dökülmeseydi de temizliyor olsaydın servis falan demezdim kendin sökebilirsin tuşları ama bu sakat bi durum. kardeşe de bi şepeşille iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Of kine ne of. korktugumda boyle gote girecek cinsten bir meblaydi o da giricek anlasilan. Peki tahminen kac gun icinde geri verirler aleti, pupa bilisimin teknik servisine goturmeyi dusunuyorum yakin diye var mi bir bilgisi olan servis ve hiziyla alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Apple teknik servis zaten giren bisey, Turkiye'de Apple teknik servis dusunemiyorum gecmis olsun simdiden klavye olayini google et bence bi once. kurumus seyi zaten icine kacirma derdin olmadigina gore, bisey kirmadigin surece acmayi deniyebilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://www.ehow.com/video_4447547_open-macbook-pro.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar