sandino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2 hafta önce harddiskin d bölümüne yaklaşım toplam 37 gb lik şarkı atmıştım ethernet kablosuyla başka bilgisayardan.denediğimde şarkılar çalışıyodu.o günden beri bi daha denemedim bugün açtığımdaysa o attığım dosyaların hiçbiri yok sanki hiç atılmamış gibi.ama saçmalık şurda: harddisk 140 gb toplam.60 gb ı boş gözüküyo.içine girince içindeki dosyaların toplam kapladığı yer 42 gb.geriye kaldı benim o attığım şarkılar.ama işte onlar gözükmüyo.hiç atmamış olsam o yaklaşık 40 gb lık alan nasıl dolu gözüküyo anlamadım.
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 belki o dosyalar gizlidir. amvo diye illet bi virus var gizli dosyaların görünmesini engelliyor. temizlemek ve dosyaları görünür hale getirmek için çeşitli toolları var. google da bulursun. amvoya yakalanıp yakalanmadığını öğrenmek için; herhangi bi klasörü aç araçlar klasör seçeneklerinden gizli dosyaları gösteri seç tamam de. bidaha aynı yeri aç gizli dosyaları göster seçiliyse amvo yok demektir.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Flash Disinfector şunu dene bi istersen.
sandino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 o virüs yokmuş bu arada işletim sistemi vista bi de dosyaları atarken zaten gizli değillerdi.kendi bilgisayarımdan ethernet kablosuyla attım o kadar
sandino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 DeBuffAndHeal said: Flash Disinfector şunu dene bi istersen. bu program tam olarak napıyo? ayrıca denedim işe yaramadı aynı halen
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 http://experi3nc3.wordpress.com/2007/05/10/flash-disinfector-by-subs said: flash ve malware virüslerini silen, autorun.inf hatalarini düzelten, gizli dosyalar gözükmedigi zaman* ona bile el atan* olmasi gerektigi gibi olan programdir.*
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 şaka yapmıyorum, d dizinine bakan pencerede f5'e basmayı da bi dene. Benim vistada da oluyor bazen aynı problem.
Öne çıkan mesajlar