sandino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2 hafta önce harddiskin d bölümüne yaklaşım toplam 37 gb lik şarkı atmıştım ethernet kablosuyla başka bilgisayardan.denediğimde şarkılar çalışıyodu.o günden beri bi daha denemedim bugün açtığımdaysa o attığım dosyaların hiçbiri yok sanki hiç atılmamış gibi.ama saçmalık şurda: harddisk 140 gb toplam.60 gb ı boş gözüküyo.içine girince içindeki dosyaların toplam kapladığı yer 42 gb.geriye kaldı benim o attığım şarkılar.ama işte onlar gözükmüyo.hiç atmamış olsam o yaklaşık 40 gb lık alan nasıl dolu gözüküyo anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 belki o dosyalar gizlidir. amvo diye illet bi virus var gizli dosyaların görünmesini engelliyor. temizlemek ve dosyaları görünür hale getirmek için çeşitli toolları var. google da bulursun. amvoya yakalanıp yakalanmadığını öğrenmek için; herhangi bi klasörü aç araçlar klasör seçeneklerinden gizli dosyaları gösteri seç tamam de. bidaha aynı yeri aç gizli dosyaları göster seçiliyse amvo yok demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Flash Disinfector şunu dene bi istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 o virüs yokmuş bu arada işletim sistemi vista bi de dosyaları atarken zaten gizli değillerdi.kendi bilgisayarımdan ethernet kablosuyla attım o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 DeBuffAndHeal said: Flash Disinfector şunu dene bi istersen. bu program tam olarak napıyo? ayrıca denedim işe yaramadı aynı halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 http://experi3nc3.wordpress.com/2007/05/10/flash-disinfector-by-subs said: flash ve malware virüslerini silen, autorun.inf hatalarini düzelten, gizli dosyalar gözükmedigi zaman* ona bile el atan* olmasi gerektigi gibi olan programdir.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 şaka yapmıyorum, d dizinine bakan pencerede f5'e basmayı da bi dene. Benim vistada da oluyor bazen aynı problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar