regay35 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Arkadaşlar pc ye bir tane adsl kota takip sorgulama programı indirmek istiyorum , ama indirdiğim programın sadece bilgisayarımdaki veri alışverişini takip etmesini istiyorum, çoğu program belirli zaman aralıklarında telekomun kota sorgulama sitesinden güncelleme yapıyor.Ama benim ihtiyacım olan, bilgisayardaki veri alışverişini telekomun sitesinden güncelleme yapmadan takip edebilen bir program. Önerlerinizi bekliyorum. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 letnimiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ey DSL'e de bi göz atabilirsin bence, http://www.shenturk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dumeter diye bi program kullanıyodum ben. O öyle trafiği gösteriyodu. Günlük haftalık ve aylık olarak bilgisayarına ne kadar veri girdi ve ne kadar veri bilgisayarından çıktı görebiliyosun falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dumeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yezid said: du meter (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dumeter, netlimiter gibi 3. parti yazılımlar birebir doğru sonucu göstermez. telekomun kendi kota sayfasında da yazdığı gibi bağlantın aktif olduğu sürece dumeter'ın tam olarak ölçemediği ekstra paketler gidip gelmekte, gerçek veriyi ancak telekomun resmi sitesinden edinebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 öylede kota sayfasıyla program arasında 10 mb dan fazla fark olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar