sevilay Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 5 YAŞINDA MELEZ BİR DİŞİ KÖPEĞİM VAR.AKILLI YANINDA SIKILMAYACAĞINIZ,BİZİ BUGÜNE KADAR ÜZMEMİŞ OLAN,İNSAN AŞIĞI,OYUNU,HAREKETİ ÇOK SEVEN,UYSAL,UYUMLU,YANİ EN AZ CİNS KÖPEKLER KADAR EĞİTİMLİ,AKILLI BİR KÖPEKTİR.AMA BİR TÜRLÜ KÖPEĞİME GERÇEKTEN GÜVENİP TESLİM EDEBİLECEĞİM YENİ SAHİBİNİ BULAMADIM.EĞER SİZ DE YANINIZDA GERÇEK BİR DOST ARIYORSANIZ,KIZIMIZ SİZE EMİN OLUN ÇOK İYİ BİR DOST OLACAKTIR.YA DA BANA EN AZINDAN ACİL OLARAK NERDEN NASIL İYİ BİR SAHİP BULABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. TEL : 0546 505 82 38 SEVİLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 neden veriyorsunuz? sebep ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 cinsi nedir? ve çok yaşlı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Public ortamda telefon vermek.. Cesarete sapka cikarmak lazim. Resim gerekiyor insanlarin iletisime gecebilmesi icin. Resim olmadan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 tabi köpeciğin resmi, di mi şarkii? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 E Yuh. Cevap bile vermiyorum buna. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 mevkii belirtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 mevki ve resim istiyonuz. isim ve tel zaten var. olm sapıkmısınız lan:D edit: sevilay, bide hayvan barınaklarını dene, yaşlı olduğu için pek taliplisi cıkcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mohi said: mevki ve resim istiyonuz. isim ve tel zaten var. olm sapıkmısınız lan:D edit: sevilay, bide hayvan barınaklarını dene, yaşlı olduğu için pek taliplisi cıkcağını sanmıyorum. yaw hayvan yakındaysa ilgilenebilirim. lol, sapık olsam telefona yumulmuştum. kişi herkesi kendi gibi bilir dedikleri senin için geçerli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar