calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bence eksik olan bişey eğitim bölümünde. misal hani şu anda burs alanlar söylemez belki rakip fln muhabbetine de eskiden almış olanlar falan söyleseler, liste olsa. hatta sticky olsa falan güzel olmaz mı? google dan 5000 tane sayfa içinden arayacağımıza buradan baksak bölümümüze, okuyacağımız ülkeye (master için), ya da özel şartlara göre burs olanaklarını. güzel olur bence... Dipnot: Ha başlıklar var da, o zaman temizlenip sticky olsun derim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 upppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bence çok güzel olur . Öğrencilerin paraya ihtiyaçları var evet ve eksik kalmış haklısın . Ben burada günlük para ihtiyaçlarımıza nazaran burslara değineceğim , akademik değiller hiçbiri ve belki bazı arkadaşlar öss sınavından sonra falan da takip ederler . birkaç birşey söyliyeyim ben ; karşılıksız burs alan diğer arkadaşlar da belirtirler diğer olanakları. Akademik burs imkanlarını bilen varsa ya da yararlanan varsa , onlarda bu başlık altında toplanır; topyekün bir burs topici olur , hoş olur.Başlim. Yurtiçi : (Karşılıksız burslar ) Genel : - Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 1.dereceden diyanet personeli tanıdıklarına bir dönemlik 200 ytl burs veriliyor . - Türk Eğitim Vakfı tarafından aylık 150 ytlye varan burslar verilebiliyor . -Sani Konukoğlu vakfı Türkiyenin her yerindeki üniversitelere mülakat karşılığı aylık 180 ytlye kadar burs verilebiliyor . -Büyükşehir belediyeleri ve diğer belediyeler burs verebiliyorlar . -Çeşitli cemaat vakıfları ( lyon vakfı , ipek vakfı ) gibi kurumlar da burs veriyorlar . İstanbul için : Mısır çarşısı ve Kapalıçarşı esnaf dernekleri aylık burs verebiliyorlar . Yurtiçi için aklıma gelenler bunlar.tabi bunlar karşılıksız burslar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Atin kapagi nurculara. Gerek yok ugrasmaniza googlelamakla falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 upp. sticky olsun plsss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Prawler said: Atin kapagi nurculara. Gerek yok ugrasmaniza googlelamakla falan :) Yani prawler da "nerde pari orda futbol"culardan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 milli sporculara aylık burs veriyor kredi yurtlar kurumu edit: 500tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar