CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 İyi akşamlar öncelikle. Eski bilgisayarımı tekrardan kurdum ama kulaklıgı taktıgımda soldan ses gelmio onboard anakartım markasıda " Asus P4R800-VM " sorunun ne oldugunu çözemedim yardım ederseniz sevinirim. Bide laptop ımın ekran kartı bozuldu " Nvidia 7900 gs " bu kartı alabilme imkanım var mı acaba? artık hurda mı oldu merak ediyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Kulakliginin icerden temassizligi olup olmadigini anlamak icin baska bi kulaklik ile denedin mi? Eger problem burada degilse 3.5mm jack de temassizlik vardir muhtemelen, biraz ittirip sag-sol yaparak kontrol edebilirsin. Cozumu makinenin servisinde veya bi elektrikcide basit bi lehime bakar. Ekran kartin anakarta entegre oldugu icin bunu degistirmen pek entegre degil, kaldiki degistirilcek olsa dahi 7900gs takilma ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kulaklıkta hiç bi sorun yok mp3 çalara fln takınca gayet düzgün geliyo ses . ses kartının girişinde de bi sorun oldugunu zannetmiyorum. deli olcam arkadaş nedir sorun anlamadım. ama imkanımız var demi bi şekilde o laptop ı calıştırmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Sol kanaldaki problem icin driver problemi olmasi cok kucuk bi ihtimal, dedigim gibi sorun cok buyuk ihtimalle 3.5mm giristedir . Ama zannetmedigine gore soyleyecek birsey yok. Ekran kartina gelirsek, Bazi eski makinelerde pci bus ortada oldugu icin gpu degistirilebiliyor ama bu tarz makinelerde kart fiyati oldukca siskin oldugu icin yeni bir makine kimi zaman daha efektif bi cozum olabilir. anakarta tamamen lehimliyse yapacak hirbirsey yok, ama model ve spesifikasyon bilmeden saglikli birsey soylenemez. Ama yapilabilecek olsa dahi yerine gelecek karti bulmak, bulsan dahi duyacagin rakamlar hic hosuna gitmeyecek maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 eski driverları yükledim yenileri yükledim gene degısen bisey olmadı zaten çok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar