Faust Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 selam arkadaşlar. elimde bir mp3 var. ama id tagı yok. kimin söylediği falan belli değil. acaba yardımcı olurmusunuz? id tagında yazanlar birtek şu: NUMBER ONE 1 - summer love şarkı şöyle başlıyor: na na na na na .... maybe you remember falan diye gidiyor. nananana yeah. nanananan oooo falan diye bitiyor. club tarzı bir parça. şarkı italyancamı ingilizcemi anlayamadım :-) summer jam parçasını bilirsiniz. ona benzer bişey. teşekkürler.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı. necr0potence. (01:11 AM) : listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Summer Love - Remember[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 :) sağol. remember dimi. içinde çok geçiyor :)[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı?
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hazır açılmışken sorayım bi el atın şunada :) Party people diye bi şarkı var kim sölüyo bunu hatta şöyle Party peopleee...bilmemneee.. We gonna dance....bilmemneee :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 boşver hepsi aynı o şarkıların sadece kliplerin başında yazan kişinin adı farklı .salla onları sen alice cooper dinle:)
Öne çıkan mesajlar