DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Şimdi şöyle bir sorunum var kuşlarimla ilgili. 3, 4 tane yumurtanin 2 tanesinden yavru cikti fakat nankör anne yavrusunu beslemiyor, bundan dolayi yavrunun ölmesinden korkuyorum yavruyu kendim beslemeyi düşünüyorum fakat ne ile besleyeceğimi bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 şimcik anne yada baba kesinlikle bakmalı yoksa senin verceğin mamalarla yaşamaz ama yinede ben sana söyleyim biraz bal biraz irmik biraz bebek biskivusi karıştiriyorsun hafif böyle hamurumsu kıvama getircen sonra şırınga ile 2 3 saatte bir beslicen gündüz saatlerinde umarım yaşatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ha bide yumurtanın sarısını koycan o karışıma az biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sen bunu yap, 2 güne kalmaz takla attırmaya başlayabilirsin... umarım iyi olur yavrular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar