Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 veritabanından türkçe karakter içeren kayıt çekerken türkçe karakterler gelmiyor. gelenler de sapıtmış bir halde geliyor. açıklama girilmemiş -> aklama girilmemi şeklinde geliyor. türkçe kayıtla denememiştim daha önce. yeni farkettim. yardım..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 nasıl ya tr insert ettiklerin mi böyle geliyo[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 konsol erişimin var mı ? konsoldan dene bir bakalım ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 localhost üzerinden çalışıyorum. phpmyadmin ile bakınca verilerde sorun yok. muhtemelen sorun php ayağında.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 html tagına türkçe destekli olayı koydun mu ?? şu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 evet. normal türkçe karakterlerde sorunum yok zaten. sadece mysqlden gelenler sapıtmış halde geliyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 mysql in db structurelarını bilmiyorum ama kaydederken unicode destekli bir structure kullanıyorsun dimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 arkadaşlar bende de bir sorun var yeni bilgisayara aktardım web sitemi veritabanlarina birşey eklerken ' ' (boşluk) olarak ekleyemiyorum ama bu kullandığım eski bilgisayarda bir sorun olmuyor :)[signature][hline]blackchaos, 03 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Hasselbaink ve Kaka ile anlaşılmış Luca evet dese geliyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: CEDAY, 14 Mayıs 2004 10:54 tarihinde demiş ki: mysql in db structurelarını bilmiyorum ama kaydederken unicode destekli bir structure kullanıyorsun dimi?? said: Mum_Chamber, 13 Mayıs 2004 23:06 tarihinde demiş ki: localhost üzerinden çalışıyorum. phpmyadmin ile bakınca verilerde sorun yok. muhtemelen sorun php ayağında. [signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Oncelikle php.ini de Character Set `i Turkce karakterlere gore ( iso8859-9 ) ayarliyorsun, sonra benzerini mysql `in character setine gore ayarliyorsun ( ama mysql i tavsiye etmiyorum, zira o tur charset i kullanan cok az kisi var.. ).[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bu da çözmedi sorunu.. birşeyi atlıyoruz ya..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 write codunu yazsana bi[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mozilla yükleyince sorun ortadan kalktı. benim explorerda bir sorun var anlaşılan. sağolun varolun.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 16 Mayıs 2004 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 lol. izin verirsen kopmak istiyorum. koptum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 iyi güzel koptun da bu mozilla da sapıttı. büyük i leri kabul etmiyo şimdi de. hasbinallah.. ama çözümü buldum. bu bilgisayarda hazırlıycam, diğerinde test edicem. yoksa olmayacak.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sanrım senin sorunun mysqlin tr charları sapıtık halde store etmesi değil formları process ederken phpnin onları spıtık hale getirmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 onu düşündük de çözüm bulamadık :)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar