erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bu bileşenlere sahip bir bilgisayarım var. thermeltake 550w güç kaynağımın fanı deli gibi ses yapıyor. haziranda almıştım güç kaynağını, geçen aya kadar sorunsuzdu ama gitgide fandan çıkan sesler artmaya başladı ve şu an aşırı gürültülü. tozunu temizledim bir şey değişmedi. bunu engellemenin bir yolu var mı ? yoksa eğer uzun süredir kasa değiştirmek istiyordum, güç kaynaklılara bakıyım diyorum. c2d e6420 2gb ram 8800 gt 900 gb hdd (biri 700 diğeri 200 olmak üzere 2 tane) bu bileşenlere sahip bir bilgisayarım var. minimum ne kadarlık bir güç kaynağı gerekli ? ve de bu sistemi kaldırabielcek 200 lira civarı önerebileceğiniz bir kasa var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ihtiyacın olanlar; bir adet şırınga ve yağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Güç kaynağının ömrü bitmiş olamaz. Makina yağı ile PSU fan milini yağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 fanlarini sok temizle tak ya da sessiz fanlarla degi$tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar