Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 2 gündür reklamlarda görüyodum (pek tv açmam kesin daha eskidir) 10 ytl ye diktörtgen pizza, 16 dilim ve 3 sos. Çağırdım bitane bugun. Baya doyurucu zar zor bitirebildim soslar da harika. Fiyatı da baya uygun normalde bu fiyata alamassın orta boy pizza vs. ki sos falan yok onlarda. Fazla imba bi ürün =) ilerde kesin nerflerler. Kesinlikle tavsiye ediyorum! ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Hamuru çok kalın değil mi ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kalın seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hamur yani. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 20 milyona dominostan 2 tane büyük boy pizza geliyor. tek başıma olduğumdan 2 günlük yemek çıkıyor. negzel lan. buda okadar büyükse buna geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mortis said: kalın seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kalın sevenler +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 düz hamura niye para veriyorsunuz ki gidin evde pişirin sonra sosları da koyun bir yere aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 olayı ne bunun resim mesim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 iyi fiyatmış, deniyim bakıyım gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 şurda bi resmi mevcut resimli şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mortis said: kalın seviyorum ben. word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Norak said: şurda bi resmi mevcut resimli şey bütün malzemeleri ekledim 55tl tuttu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 o siparişi verirsen ayın müşterisi olabilirsin ehe lan bende alcaktım yemeksepetinden ama param bitmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 16 dilim çok gözükmesin gözünüze minnacık minnacık dilimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 lan konakta pizza hut nasıl olmaz ya. pis merak ettim isteyecem isteyemiyorum. konak pier'e 15 dakka falan uzaklıktayım ve etrafta pizza hut yok mu mk ya deliririm şimdi yemezsem o kalını (hamur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 pizza hut pek şube açmıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 elesso said: 16 dilim çok gözükmesin gözünüze minnacık minnacık dilimler ben de çok küçüktür herhalde dedim ama gayet büyük geldi beklediimden 1 dilimi tabi ki bi pizza dilimi deil ama 16 tane var, bi büyük boy pizza eder nerdeyse. Bi de dediim gibi sosu var. 10 ytl baya ii bi fiyat. Ben baya yiebilen bi adamım hani midem küçük falan deil. Ona son dilimleri zar zor yedim. iyi yani baya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yakında dominosdan daha bile kallavi kampanya gelir, gelecek, gelebilir, geldi gelecek... yemeyin bu numaraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 İPUÇUVER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Emaleth said: yakında dominosdan daha bile kallavi kampanya gelir, gelecek, gelebilir, geldi gelecek... yemeyin bu numaraları. yemeyin bu numaraları? kazıklandık mı şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 dominos varken pizza hut yemeyin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 reklamda 3 kişi doyurur diyor, yalan. 2 kişiydik doyurmadı. pizza nın tadı fena deil. soslar baya gusel. dipnot: dominos sevmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 dominos iyi de çvresi kötü 30 dkda yetişcek diye aceleye getiriyorlar ama pizza hut kadar da yavaş pizzacı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 pizza hut tat olarak daha iyi ama servis fiyat vs. dominosa göre rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar