Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sykpe İle Ücretsiz Yurtdışı Arama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de voipwise kullaniyorum, gayet memnunum. Hem ucuz hem lite.

Hatta cogu call conf a bununla katildim.

Hani bu isin bizzat icinde olan biri olarak, gayet guzel, tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
3 senedir voipwise voipraider vb. kullaniyorum harika bir olay
10€ verince 120 gün boyunca ücretsiz olan ülkeleri arayabiliyorsun. ama bu 10€ düsmüyor, onunla cep telefonlarini da arayabiliyorsun.
son kurusuna kadar degiyor buna verilen para
skype ise kesinlike acaip kazik
Mesaj tarihi:
çok uygun gözüküyor fiyatı gerçekten.
neden skype'ın ismi daha çok duyulmuş diye merak ettim, reklamdan herhalde.
bir de yeni versiyonu görüntü kirliliği yarattığı için adını çok duyurdu.
Mesaj tarihi:
skype ın ismi sanırım messenger olayından geliyor. çok iyi çünkü görüntü kalitesi, hızı vs. keşke herkes msn i bıraksa skype a gelse, 0 kesilme, atılan mesajın iletilememe gibi durumu olmaması fln
Mesaj tarihi:
Greeny said:
skype ın ismi sanırım messenger olayından geliyor. çok iyi çünkü görüntü kalitesi, hızı vs. keşke herkes msn i bıraksa skype a gelse, 0 kesilme, atılan mesajın iletilememe gibi durumu olmaması fln

Ben sabah akşam skype kullanıyorum ama msn'in daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim, anlık ileti konusunda tabi. Yoksa sesli konuşmada skype daha iyi.
Mesaj tarihi:
Sodom diye bir arkadaş var burda. Onunla msnde konuşurken, mesajlar bazen kaybolabiliyor. İleti hatası yok, hiçbirşey yok. Mesajlar öyle havada kalıyor nefret ediyorum msnden ama işte en popüleri bu :P
Mesaj tarihi:
Greeny said:

aman gelmesinler böyle kalitesi iyi
sonra bozulur felan
aman
Mesaj tarihi:
Abonelik veya kontor satın alın diyor. Ben bunları yapmadan kullanmayı denedim ve oldu. Şimdi neye göre ücretlendirilcek bu yoksa ücretsiz kontor hakkın falan mı var denemek için.
Mesaj tarihi:
Her üyelik için 1 aramalık hakkın var sanırım. Ama onun da sınırı var, 5 kere yeni üyelik alıp 5 kere aradım fakat 6. üyeliği aldığımda olmadı
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...