Disappear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 8 gun 7 gece italyadaydim. toplasan 45 dakika konusmamisimdir su anlik faturam 200 ytl. turkcel musterisi olmak = priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ben de voipwise kullaniyorum, gayet memnunum. Hem ucuz hem lite. Hatta cogu call conf a bununla katildim. Hani bu isin bizzat icinde olan biri olarak, gayet guzel, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 mal gibi skype a para verdim yani. işte acele etmemek lazım. topic açtıktan sonra beklemek lazımmış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Tuvalete bile gitmeden buraya mesaj atıp "tuvalete gidiom daha iyi alternatif var mı" diye sorcan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 3 senedir voipwise voipraider vb. kullaniyorum harika bir olay 10€ verince 120 gün boyunca ücretsiz olan ülkeleri arayabiliyorsun. ama bu 10€ düsmüyor, onunla cep telefonlarini da arayabiliyorsun. son kurusuna kadar degiyor buna verilen para skype ise kesinlike acaip kazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 çok uygun gözüküyor fiyatı gerçekten. neden skype'ın ismi daha çok duyulmuş diye merak ettim, reklamdan herhalde. bir de yeni versiyonu görüntü kirliliği yarattığı için adını çok duyurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 skype ın ismi sanırım messenger olayından geliyor. çok iyi çünkü görüntü kalitesi, hızı vs. keşke herkes msn i bıraksa skype a gelse, 0 kesilme, atılan mesajın iletilememe gibi durumu olmaması fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 www.telefonbizden.com bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Greeny said: skype ın ismi sanırım messenger olayından geliyor. çok iyi çünkü görüntü kalitesi, hızı vs. keşke herkes msn i bıraksa skype a gelse, 0 kesilme, atılan mesajın iletilememe gibi durumu olmaması fln Ben sabah akşam skype kullanıyorum ama msn'in daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim, anlık ileti konusunda tabi. Yoksa sesli konuşmada skype daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Sodom diye bir arkadaş var burda. Onunla msnde konuşurken, mesajlar bazen kaybolabiliyor. İleti hatası yok, hiçbirşey yok. Mesajlar öyle havada kalıyor nefret ediyorum msnden ama işte en popüleri bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Greeny said: skype ın ismi sanırım messenger olayından geliyor. çok iyi çünkü görüntü kalitesi, hızı vs. keşke herkes msn i bıraksa skype a gelse, 0 kesilme, atılan mesajın iletilememe gibi durumu olmaması fln aman gelmesinler böyle kalitesi iyi sonra bozulur felan aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yeni başlık açmadan burdan yazayım. Yurt dışından değilde yurt içinden arama nasıl ücretlendiriliyor? Normal ev tel ini aramak istiyorum skype üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 skype ın sitesinde ücretlendirme var hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Abonelik veya kontor satın alın diyor. Ben bunları yapmadan kullanmayı denedim ve oldu. Şimdi neye göre ücretlendirilcek bu yoksa ücretsiz kontor hakkın falan mı var denemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Her üyelik için 1 aramalık hakkın var sanırım. Ama onun da sınırı var, 5 kere yeni üyelik alıp 5 kere aradım fakat 6. üyeliği aldığımda olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dserci Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Arkadaslar ben yurtdisi aramalarim icin VoIP Servici veren bir Sirket kulaniyorum. Websitesine burdan olusabilirsinz. Yanliz ingilizce ve almanca aciklamalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar