Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 $imdi olay $udur: bir klasorun icinde fontlar war, her font da ayri bir klasorun daha icinde, bazilari zipli. takribi X tane klasor war. Nasil yukleriz bir anda? extra bir program war midir? tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ctrl+f yap *.ttf gibi arat. bir iki uzantısı daha olması lazım fontların ttf'ten başka. sonra arama sayfasında hepsini kopyala ctrl + c git c:windowsfonts yapıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 oha ben bunu hic du$unmemi$tim. lol demek istiyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Aynısı benim başıma gelmişti daha önce, ben de afallamıştım önce sonra aklıma gelmişti bu :D edit: fontlar güzelse göndersene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 evet fontları istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 istiyosaniz ayiklanmi$ bi $ekilde upload ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 http://www.megaupload.com/ :D (rapid galiba collectors acc olmadığı zaman 10 downloada izin veriyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben netload kullaniyorum. 5 part yaparim. 450mb gibi bi$ey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ama burada ba$ligi silerler mi diye merak etmiyor da degilim. legal olup olmadigini nasil anlayacagiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 konu font olmuşken ben de imba bi site adı vereyim. ayrıca legaldir yahu. font bu sdf http://www.dafont.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Seninki legal değildir Esh ehueh. Font parayla satılan birşey hatta pahalı birşey. Dafont gibi sitelerde bedavaları da olur ama onları da kullanmadan önce kullanım şartlarına bakmak lazım, hepsi ticari için yasal bir şekilde kullanılamıyor. Font ile birlikte gelen infodan bu tarz bilgilere erişebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Burada illegalse ÖM'den her zaman legaldir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 eet font fiyatlarina baktim da.. hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar