Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dotaya yeni başladım yardım edermisiniz ?

DeadLy

Öne çıkan mesajlar

cengizhan66 said:
yav su oyunda buyuleri kendi belirledigmiz tuslara siralama yokmudur ? w-r-e den falan deyil num7-num8 e fareyi birakip basamiyom :)
soyle guzelce 1den 9 a kadar siralayip oyle calistirmanin yolu yokmudur?

ap oyunda belki ihtimal yapılabilir. daha önceden heronu belirlemişsen onun skillerinin hotkeyini uygun macroyu yazarak istediğin tuşa atayabilirsin. hiç denemedim ama yapılabilir galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

SPectre88 said:
cengizhan66 said:
yav su oyunda buyuleri kendi belirledigmiz tuslara siralama yokmudur ? w-r-e den falan deyil num7-num8 e fareyi birakip basamiyom :)
soyle guzelce 1den 9 a kadar siralayip oyle calistirmanin yolu yokmudur?

ap oyunda belki ihtimal yapılabilir. daha önceden heronu belirlemişsen onun skillerinin hotkeyini uygun macroyu yazarak istediğin tuşa atayabilirsin. hiç denemedim ama yapılabilir galiba.

warkeys diye bi program var onla her türlü tuşun hotkey'ini değiştirebilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle botlarla başla oynamaya.. heroları tek tek dene yavaş yavaş alışırsın. Power Treads genel bir itemdır unutma unutturma..

eurobattle.nette oynama niyetindeysen noobs yazan oyunları tercih et bazılarında bişey yazmaz onlarada girebilirsin, pro,experts,godlike vs. yazan oyunlara girmeni tavsiye etmem çünkü bu oyunlarda bende oynuyorum noobları görmek deli ediyor insanı, direk banlanma sebebidir, "ban" dan kastım kişisel banlistler tabi ki. alışman zaman alır sadece oynadığın heroları öğrenmek değil karşına gelen herolarında skillerini bilmen lazım ki ona göre oynayabilesin. neyse kolay gelsin sana
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...