cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 yav su oyunda buyuleri kendi belirledigmiz tuslara siralama yokmudur ? w-r-e den falan deyil num7-num8 e fareyi birakip basamiyom :) soyle guzelce 1den 9 a kadar siralayip oyle calistirmanin yolu yokmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 cengizhan66 said: yav su oyunda buyuleri kendi belirledigmiz tuslara siralama yokmudur ? w-r-e den falan deyil num7-num8 e fareyi birakip basamiyom :) soyle guzelce 1den 9 a kadar siralayip oyle calistirmanin yolu yokmudur? ap oyunda belki ihtimal yapılabilir. daha önceden heronu belirlemişsen onun skillerinin hotkeyini uygun macroyu yazarak istediğin tuşa atayabilirsin. hiç denemedim ama yapılabilir galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 oyuna gelin yardım edelim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 SPectre88 said: cengizhan66 said: yav su oyunda buyuleri kendi belirledigmiz tuslara siralama yokmudur ? w-r-e den falan deyil num7-num8 e fareyi birakip basamiyom :) soyle guzelce 1den 9 a kadar siralayip oyle calistirmanin yolu yokmudur? ap oyunda belki ihtimal yapılabilir. daha önceden heronu belirlemişsen onun skillerinin hotkeyini uygun macroyu yazarak istediğin tuşa atayabilirsin. hiç denemedim ama yapılabilir galiba. warkeys diye bi program var onla her türlü tuşun hotkey'ini değiştirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 dota var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 mamulatör nası kasılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 herkes bilmez hem mamulator deil mamilatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 kesinlikle botlarla başla oynamaya.. heroları tek tek dene yavaş yavaş alışırsın. Power Treads genel bir itemdır unutma unutturma.. eurobattle.nette oynama niyetindeysen noobs yazan oyunları tercih et bazılarında bişey yazmaz onlarada girebilirsin, pro,experts,godlike vs. yazan oyunlara girmeni tavsiye etmem çünkü bu oyunlarda bende oynuyorum noobları görmek deli ediyor insanı, direk banlanma sebebidir, "ban" dan kastım kişisel banlistler tabi ki. alışman zaman alır sadece oynadığın heroları öğrenmek değil karşına gelen herolarında skillerini bilmen lazım ki ona göre oynayabilesin. neyse kolay gelsin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 botlar i oldurmek cok kolay yav hem ogrenmisim yav baya bi birkac char i duzgun kulanamiyom onlarda tarzima ters heralde oyunda en onemli sey her seye son damageyi verebilmek bu komple kacirmadan yaptinmi skilled sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar