DeadLy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Dotaya yeni başladım bilmediğim bazı şeyler var. Magical Bottle neye yarıyor ? Çantamda 6 tane ağaç var bunlardan 2 tanesini takım arkadaşıma vericem nasıl ayırmam gerekiyor ? Oyunu heroları en kolay nasıl öğrenebilirim ? Bol bol replay mı izlemeliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 replay izle sonrada botlarla oyna biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 oynayarak öğren direk, gir girebildiğin tüm oyunlara. pro arıyoruz derlerse biliyomuş taklidi yap, kötü oynayınca laf eden olursa analarına küfür et üste çıkki belli olmasın. blaq böyle yapıyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bottle her basışında 100 hp 70 mana verir ayrıca map üzerinde çıkan runeları capture edebilirsin.. ağaçları malesef ayıramıyorsun stacked geliyor arkadasın kullanıp geri sana versin.. her türlü yardım için 2 aya oyungezer yazarı beni arayabilrisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yeni baslik acmak istemedim uzun sure sonra bende warcraf ta donus yapmak gibi bi hatta yaptim herneyse simdi... dota da yeni birkac el oynadim memleketimi sorduklairnda rusya diyom direk :=) ilk rand lion la oynadim 3 kisi kadar oldurdum ilk oyunum icin fena deyil sonra baya bi char a baktim ama onlari kulanamadim simdi lion u secince herkez bune botmu lan bu diyor ?? garip garip tepkiler veriyolar neden ???? bide baska bulamadim yaw lion cok guzel bi altan kazik bi lvl6 da cikan buyu aninda kill geri kalan kisimlar yusuf yusuf modunda tek amac hic lost vermemek... inv. dede 200can 150 mama 30int lik sopa ve daha sonra +10 zirh ve bi item alip birlesimi...bi de alltan kazik ve lvl6 buyusu haric comple +2 all start a veriyom :) ve onerilerinizi bekliyorum ne olcak bu hal pro onerilazimdir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 dota oynayamassın dostum.nedenini sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 cengizhan66 said: yeni baslik acmak istemedim uzun sure sonra bende warcraf ta donus yapmak gibi bi hatta yaptim herneyse simdi... dota da yeni birkac el oynadim memleketimi sorduklairnda rusya diyom direk :=) ilk rand lion la oynadim 3 kisi kadar oldurdum ilk oyunum icin fena deyil sonra baya bi char a baktim ama onlari kulanamadim simdi lion u secince herkez bune botmu lan bu diyor ?? garip garip tepkiler veriyolar neden ???? bide baska bulamadim yaw lion cok guzel bi altan kazik bi lvl6 da cikan buyu aninda kill geri kalan kisimlar yusuf yusuf modunda tek amac hic lost vermemek... inv. dede 200can 150 mama 30int lik sopa ve daha sonra +10 zirh ve bi item alip birlesimi...bi de alltan kazik ve lvl6 buyusu haric comple +2 all start a veriyom :) ve onerilerinizi bekliyorum ne olcak bu hal pro onerilazimdir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 oynuyom oynuyom en sonda 6 kill 3 invol. falan ama lion a niye laf atiyo anlamadim yav? bu arada espirili sekilde anlatmaktami suc oldu o siyah isaretlediklerinin cogusu espirili bi bicimde anlatmak icindi mama diyence gercek mama mi sandin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 gerçek mama sandım pardon bu arada liona karşı takım da bilmediği için bot diyodur sakdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 2001 den beri üye ve ilk msjı bu olmuş. Şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 dfghfdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 cengizhan66 said: yeni baslik acmak istemedim uzun sure sonra bende warcraf ta donus yapmak gibi bi hatta yaptim herneyse simdi... dota da yeni birkac el oynadim memleketimi sorduklairnda rusya diyom direk :=) ilk rand lion la oynadim 3 kisi kadar oldurdum ilk oyunum icin fena deyil sonra baya bi char a baktim ama onlari kulanamadim simdi lion u secince herkez bune botmu lan bu diyor ?? garip garip tepkiler veriyolar neden ???? bide baska bulamadim yaw lion cok guzel bi altan kazik bi lvl6 da cikan buyu aninda kill geri kalan kisimlar yusuf yusuf modunda tek amac hic lost vermemek... inv. dede 200can 150 mama 30int lik sopa ve daha sonra +10 zirh ve bi item alip birlesimi...bi de alltan kazik ve lvl6 buyusu haric comple +2 all start a veriyom :) ve onerilerinizi bekliyorum ne olcak bu hal pro onerilazimdir :( Çoğu heroda ilk önce skillere vericeksin yani 2.skillin hex(horoz tavuk bilimum hayvan çeşidine çeviriyo) 4sn boyunca yani bu adamı 4 sn kitlemen demek.3.skillin fullediğin zaman karşındakinin manasını çok sağlam emiyo manasız kalan karşıdaki hero birşey yapamıyo yani statlara en son vericeksin..Lion inttir ve intleri dayanıklı yapman gerekir ya da tanklarına güveniyosan fazlaca damage olcaksın dagon gibi item kascaksın ki kullandğında ulti + dagon(400 damage) çok iyi oluyo..Ya da aghanimini yap rahat et sen bilirsin..Heroları tanıyıp ne yapılabiliri düşünmen gerekli bunun için biraz replay izle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bir kaç hafta oyna, sonra daha detaylı sorular sor. Böyle genel "ne yapmalıyım" a yazılacak bir kitaplık yazı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 jagguart mi ne onu bayabi replay da izledim kacani goceni ozelligiyiyle bi arkadasn bi onden cikip herifin cani full dan geberene kadar vuruyo ben kulandigimda bi kaybolup dusmanin arkadasindan cikip tek vurusta duruyor ve devam etmiyo ??? bu konuda yardimci olabilcek olan varmi replaylar sayesinde daha iyi itemsfalan bakabildim bu arada oyunda bugg varmi yav? su bolunerek golgelere cogalan bi tane char in golgesi damage verebiliyodu imha ettiginde puff oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Juggernaut mu? Pek bişi anlamadım ama anladğım kadarıyla söyliim bak şimdi bi adama o vuran skilli kullandğında yanında creep varsa creebe sekebilir random olarak sekiyo..Kısacası adam yalnızken basıcaksın ona hiç creep yokken..6.levelda 3kere öyle wurur 11de 5 kere 16.levelda 8 kere vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yurnero the juggernaut o. ultisinin adi da omnilash. cevredeki dusmanlara belirli sayida vurus yapiyor. eger cevrede baska dusman unitesi yoksa, yani karsi hero tek basinaysa bir tek ona vurur. yok eger yaninda creepler varsa onlara da sicrar. yani amac rakibi tek basina yakalamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Kaçın kaçın mum hoca oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hmmm anlasilan o charda acemiye gore deyil :( suanda performans gosterebildigim charlar: pit lord lion leviathan ve ismini unuttum sakalli uzun at biri bana random bi char soylesinde bi sonraki macta onu kulanayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 barathrum deneyebilirsin, tekduze, kolay bir herodur. Dartanian said: Kaçın kaçın mum hoca oldu bi tek yeni baslayanlara karizma yapabiliyorum, ona da golge etmeyin =) aslandir kaplandir mum filan diyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mum_Chamber said: yurnero the juggernaut o. ultisinin adi da omnilash. cevredeki dusmanlara belirli sayida vurus yapiyor. eger cevrede baska dusman unitesi yoksa, yani karsi hero tek basinaysa bir tek ona vurur. yok eger yaninda creepler varsa onlara da sicrar. yani amac rakibi tek basina yakalamak. omnislash ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 divine olayi guzelmis ama takimdakiler cok kiziyor kulanica hic dusurmedim bayada ise yariyo su arkadasin dedigi 400 damageli item hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mamilatör'den bahsediyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Evet mamilatör. Ama bugüne kadar hiç kasılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mamilatör %300 speed de sağlıyor bu arada belirteyim istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar