Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dotaya yeni başladım yardım edermisiniz ?

DeadLy

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
yeni baslik acmak istemedim uzun sure sonra bende warcraf ta donus yapmak gibi bi hatta yaptim herneyse simdi...
dota da yeni birkac el oynadim memleketimi sorduklairnda rusya diyom direk :=)
ilk rand lion la oynadim 3 kisi kadar oldurdum ilk oyunum icin fena deyil sonra baya bi char a baktim ama onlari kulanamadim simdi
lion u secince herkez bune botmu lan bu diyor ?? garip garip tepkiler veriyolar neden ????
bide baska bulamadim yaw lion cok guzel bi altan kazik bi lvl6 da cikan buyu aninda kill geri kalan kisimlar yusuf yusuf modunda tek amac hic lost vermemek...
inv. dede 200can 150 mama 30int lik sopa ve daha sonra +10 zirh ve bi item alip birlesimi...bi de alltan kazik ve lvl6 buyusu haric comple +2 all start a veriyom :)
ve onerilerinizi bekliyorum ne olcak bu hal pro onerilazimdir :(
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:
yeni baslik acmak istemedim uzun sure sonra bende warcraf ta donus yapmak gibi bi hatta yaptim herneyse simdi...
ilk rand lion la oynadim 3 kisi kadar oldurdum ilk oyunum icin fena deyil sonra baya bi char a baktim ama onlari kulanamadim simdi
lion u secince herkez bune botmu lan bu diyor ?? garip garip tepkiler veriyolar neden ????
bide baska bulamadim yaw lion cok guzel bi altan kazik bi lvl6 da cikan buyu aninda kill geri kalan kisimlar yusuf yusuf modunda tek amac hic lost vermemek...
inv. dede 200can 150 mama 30int lik sopa ve daha sonra +10 zirh ve bi item alip birlesimi...bi de alltan kazik ve lvl6 buyusu haric comple +2 all start a veriyom :)
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:

Çoğu heroda ilk önce skillere vericeksin yani 2.skillin hex(horoz tavuk bilimum hayvan çeşidine çeviriyo) 4sn boyunca yani bu adamı 4 sn kitlemen demek.3.skillin fullediğin zaman karşındakinin manasını çok sağlam emiyo manasız kalan karşıdaki hero birşey yapamıyo yani statlara en son vericeksin..Lion inttir ve intleri dayanıklı yapman gerekir ya da tanklarına güveniyosan fazlaca damage olcaksın dagon gibi item kascaksın ki kullandğında ulti + dagon(400 damage) çok iyi oluyo..Ya da aghanimini yap rahat et sen bilirsin..Heroları tanıyıp ne yapılabiliri düşünmen gerekli bunun için biraz replay izle bence
Sosyal ağlarda paylaş

jagguart mi ne onu bayabi replay da izledim kacani goceni ozelligiyiyle bi arkadasn bi onden cikip herifin cani full dan geberene kadar vuruyo
ben kulandigimda bi kaybolup dusmanin arkadasindan cikip tek vurusta duruyor ve devam etmiyo ???
bu konuda yardimci olabilcek olan varmi
replaylar sayesinde daha iyi itemsfalan bakabildim
bu arada oyunda bugg varmi yav?
su bolunerek golgelere cogalan bi tane char in golgesi damage verebiliyodu imha ettiginde puff oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

Juggernaut mu? Pek bişi anlamadım ama anladğım kadarıyla söyliim bak şimdi bi adama o vuran skilli kullandğında yanında creep varsa creebe sekebilir random olarak sekiyo..Kısacası adam yalnızken basıcaksın ona hiç creep yokken..6.levelda 3kere öyle wurur 11de 5 kere 16.levelda 8 kere vurur
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
yurnero the juggernaut o. ultisinin adi da omnilash. cevredeki dusmanlara belirli sayida vurus yapiyor. eger cevrede baska dusman unitesi yoksa, yani karsi hero tek basinaysa bir tek ona vurur. yok eger yaninda creepler varsa onlara da sicrar.

yani amac rakibi tek basina yakalamak.

omnislash ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...