soulberry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 wow patch'i çektim. kurucam diyorm kuramıyorum. çalıştırınca internet explorer komut dizisi hatası veriyo. evet hayır var onlara basınca da kaybolmuyo. ne ilgisi var ki internet explorer ile. patch çektim tıkladım çalıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bi de ingilizcesi ne bu hatanın? türkçe aratınca saçma şeyler çıkıyo. biri bi şey demiş herkes aynısını kopi peyst etmiş. bi şeye de yaramıyo. yabancı forumlara bakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Firefox ile dene. Senden kaynaklanan birşey değil, site kodlamasından kaynaklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yok ya internetle ilgili değil ki. dosya çektim internetten. firefox'tan indirdim, wow patchi işte. kapatıyorum explorer firefox ne varsa. ama patch'i çalıştırınca bu hatayı veriyo. ares'te de oluyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Haa wow patchin kendi diosa belki bilgisayarında birşey eksiktir .net framework filan gibi birşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar