Soth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya bilgisayari yeniledim xp kurduk si dan girince oluyor ama toa yi calistirinca bole bi hata veriyor acaba bilgisi olan var mi? windows update leri ve ekran kartinin uptade ini yaptim.[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 pardon tamam buldum gecmiş konulardan cozuldu sorun.[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Dirext X 9 mu ne onun yuzunden calismio ola bilir belki[signature][hline]Satoshie Tanaka lvl 50 Jujitsu Master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 evet ondanmış[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 aynısı banada olmuştu baya bi si den oynadım sora çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar