murtyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 topiclere göz gezdirdim fakat anadolu yakasında boks yapmak için bir spor salonu goremedım. Kadıköy veya bostancı taraflarında bildiğiniz düzgün bir yer varsa yazarsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 YOK!!! delircem düz boks salonu yok. kik boks salonlarındada sadece boks yapmak istiyorum gibi birşey söylesen bile yine tekme çalışmak zorundasın. geçen sene kendi boyumda kafa hizasına seri tekmeler atabilir kıvamına gelmişken bir trafik kazası sonucu dizi sakatladım çok feci. ondan beri yüklenip tekme atma korkusu oluştu. yok yani round house falan çıkarırken korkuyorum tekrar çıkacak eklem falan diye. fakat aylarca arama sonrası şunu söyleyebilirim boks salonu diye birşey şehir efsanesi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 anladim. peki gittigin kick box salonun ismini adresini fln verebilir msn duzgun bi yer ise:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 http://sampiyoncenter.com/index.html var ama boks durumu nedir bilmiyorum. Hamit Akyüz yönetiminde dediği için kickbox vardır diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Bende Avrupa yakasında boks kursu arıyorum.1 tane buldum galba ama daha konuşamadım.Nahil başaran mıydı neydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 boksu gsim idaresindeki salonlarda lisanslı olarak yapabiliyorsunuz diye biliyorum. onun dışında yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hala acilmadi mi anadolu yakasina bir boks salonu? Veya bildigniz gittiginiz bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar