Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Chaotic gelir bence.Tek Fui Sin tekmesiyle halleder meseleyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 gitmem ama çağırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 gider gelirim hızlı hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yaş kaç kavgaya adam çağırma filan sdfdsgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Cons said: yaş kaç kavgaya adam çağırma filan sdfdsgdsf Kahveden adam toplayıp gidiyor millet kavgaya, 18-60 arası adamlar bıçaklarla girişiyor. edit:yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kavga kavga dedik gerçek oldu lan :D akşam haberlerinde görmezsiniz umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 lisede bile katılmadığım 'adam toplamalı kavga' olayına geçen sene kik boks salonunda liseli gençlerin birilerine sataşması sonucu bizim salonu basan adamlar sayesinde katılma durumunda bulundum ben. hayır çok akıllıca birşey olmadığını sonradan anladılar. gerizekalılığın yaşı yok. 'memati adamları topla gidiyoruz' mantığı (demin magic kartı koymuş biri ordan çaldım bu lafı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Vala ben çok temiz dayak yiyorum öyle böyle değil. 10vs1 kaldığım da oldu ama hiçbir zaman öyle ağzım yüzüm dağılmadı bir yerim kanamadı. Hayır 1.74 boy 73 kilo bir adamım bu cüsseyle nasıl tank olunabilir ki? Not: Hayır apachi değilim...delikanlı pokemon hiç değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben gelir kavgayı izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 telef olmasın onca babayiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Hem sen ayıboğan gibi adamlan nasıl mücadele edeceyn süleyman.. getirin devamını ehadfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 adamınbiri yada voys için giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Laraken said: hayır nerden aklına geldi allasen onu merak ettim : ) deli misin be kim gider. kafan iyi olsa, pati tarafının alacağı kesin olsa(round sanki:P) kesin gidersin yeme beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Someone Called Me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Danté, Son of Sparda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kavgada ÇEK GİT BEBEĞİM ÇEK GİT diye bağırsak nolur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Lexius said: Someone Called Me? olm adam kavga demiş nan abartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ne acıcam xD korurum işte kendimi bide kimi korucaksam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 fdsfsd o da var.o değilde background değişmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 take it easy man, we are just pretending like there is one. now, drop the gun! slowly! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 lex. alırım senden sonra tüm yetkimi http://thisdistractedglobe.com/wp-content/uploads/2007/03/Taxi%20Driver%20pic2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 lex sakin ol la :D senin evde sağlam cephanelik var belli :D sdf ışık kılıcı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ben de geliyorum kavgaya o zaman çok ağır silahlarım var ayrıca kedim atılganı da getiriyorum, ayrıca iki elimde kitap tutarken o görüntüyü webcamden nasıl aldığımı asla bilemeyeceksiniz (hayır program kullanmadım sdf) http://img11.imageshack.us/img11/923/adszjw1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar