Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Patiler nerdesinizden ziyade zevk alabileceğim aradığım her zaman adam bulabileceğim ama bir o kadarda kalabalık olmayan bir realm soracaktım =) büyük ihtmalle horde tarafında olacağım... yeni başlıyorumda diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 mazrigos..guzel bi server olmasa suan orda olmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yeni bir realm gibi ama popülasyonu azdır şimdi oranın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Lorrotar said: mazrigos..guzel bi server olmasa suan orda olmazdım. Niffli ye selamımı söyle,"Mr Q" de o anlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Lorrotar said: mazrigos..guzel bi server olmasa suan orda olmazdım. ah mazrigos ah :p evet guzel bi server mazrigos. tavsiye ederim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Hımm bu anev bizim anev mi değilmi şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 pek yeni değil.bwl patch i ile beraber açılmıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 dwor sizin anev değilim aslında level editöründe nicki görüp çarpmıştım sanırım eski üye sayılırım passive_kesh ben..yaklaşık 5 aydır falan onunla girmiyorum sanırım =) aslında ben frostwhisper'da horde olarak oynuyordum orası nasıldır beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 birde pvp + pve böyle full full lock, rog or pala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 jorman funserver vs30.0.8 git orda oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sus ahmet fsadas frostwhisperda kascem ordan gelirim karşına hort olaraktan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Fin said: jorman funserver vs30.0.8 git orda oyna instant 80 item vs varmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar