mardox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sendit'ten dilim yandıktan sonra, shopto'yu deniyorum. üyelik, sanal kart vs... biraz uğraştırıyor arkadaşların dediği gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hehee PTT başmüdürlüğüne ingilizce kitaplar geliyor, eğitim amaçlı dedim. şimdi gelen postaları zile basıp haber veriyor postacı artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Karag8z said: hehee PTT başmüdürlüğüne ingilizce kitaplar geliyor, eğitim amaçlı dedim. şimdi gelen postaları zile basıp haber veriyor postacı artık :) (tu) bi dahakine aklımda olsun süper taktik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sendit'ten 2. alışverişim; Piyasaya çıkış tarihi 5 mayıs olan oyunu epey erkenden sipariş etmiştim. 1 mayısta postaya verdiler, bugün (5 mayıs) gelmiş oyun. Memnun kaldım posta servisinden haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar