KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 http://donline.jangogame.com/ adres bu arkadaşlar oyun şuan open beta wipe olmayacak. Denizde geçen gerçekten zevkli ve kontrolleri oldukça kolay diğer deniz oyunlarına göre. Sanıyorum oyun içinde ülke savaşları gibi birşey olucak oyunun client'i 1.6 GB denemenizi isterim. zaman içnide detaylı bilgi yazmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bu onceki oynadigimiz oyundan iyimi bu :) guzelse baslarim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 zaman içinde bulduğum keşiflerimi yazmaya çalışacağım. - oyunda bil çok şehir var hatta dünya var :) - her şehir kendi yöresine özgü kıyafetler ve müziklerle süslenmiş ve binalarla en azından şimdiye kadar ziyaret ettiklerim öyle. mesela barcelona'da güzel bir gitar çalıyor falan ispanyol danscılar gibi tipler var :) - Osmanlı var oyunda - level 12 ye kadar skiller npc den normal alınıyor sonra her alacağınız skill için para lazım level durumu yok sanırım skillerde parayı basabiliyorsan alıyorsun :) - en büyük gelir questler ve şehirler arasında birbirinde olmayan ürünleri alıp satıyorsun - oyun içinde trivia tarzu aktif oyun var oyunu oynarken testlere katılıp ek para ve exp veren item alıyorsunuz puana göre - oyun içindeki arkadaşlık şuan çok iyi , yardım sever kesim çoğunlukta - belirli levellerde geminiz üyüyor daha doğrusu siz aldıkca büyüyor ve yeni itemlerle donatıyorsunuz - öldüğünüz zaman en son şehirden - %50 hp ile olduğunuz yerden veya %100 hp ile olduğunuz yerden başlayabiliyorsunuz. Tabii paranız fazla geliyorsa :) - osmanlıların bir adasına gittim demin npc isimlerinden ahmat ve osmen i gördüm :) - görevlerde npc aramıyoresunuz quest ekranında tıklayınca otomatik gidiyor. - ürün satımında ne kadar kar edeceğinizi gösteriyor. zararına satmayın :D kaptırıpta - her şehirde çöplük (drop) itemleri alan npc var tm görevleri alın para ve exp kasmanın en güzel yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar