Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Anadolu Lisesi Kültür ve Sanat Festivali !

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

said:
abuzittin, 08 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
...Ayrıca bilet almak isteyenler Rexx'in orda duruyorum ben sefil bi şekilde gelip ordaki küçük standımızdan bilet alabilirler...

eheh bu gün bileet vaaarrrr die bağıran sen miydin hehehe:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 07 Mayıs 2004 19:18 tarihinde demiş ki:
ben o duman konserini hâlâ unutamıyorum
kabusum olup rüyalarıma giriyorlar hayııır hayııırrr!!!

off hatırladım şimdi yaaa :([signature][hline]Life won't be both hell and bliss,
Or it can be nothing at all
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Sosyal ağlarda paylaş

benim çektiklerimi bi silth bilir bi de dasher.
yanlış hatırlamıyorsam onalrda konserde güvenlik geyiğindeydiler...

seni ezip geçebilecek olan kalabalıkla aranda sadece tahta sıralar var, her tarafda kıçını yırtarcasına çığlık atan kazuletler, yüksek desibelde kulak parçalayan kolonlar, dışarısı yağmurlu içeridekiler ıslak ve terlemiş, ortam boğuk, en küçük bir fırsatta kalabalık sıralara abanııyor sen geri itekliyorsun

memnun kaldığım tek şey 5 milyona mı ne aldığım bileti 40 milyona satmıştım...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 08 Mayıs 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
said:
abuzittin, 08 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
...Ayrıca bilet almak isteyenler Rexx'in orda duruyorum ben sefil bi şekilde gelip ordaki küçük standımızdan bilet alabilirler...

eheh bu gün bileet vaaarrrr die bağıran sen miydin hehehe:D

yok ben bagırmıyodum onlar bizim ark lar dı.. :)[signature][hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada hepsini toplayabilcem mi bilmiyorum ama 15-20 kisilik bir topluluk getirebilirim
en azindan 5-6 kisi garanti

ben de biletimi aldim zati biraz önce[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi yeni eve vardım.
Birincisi bulutsuzluk süperdi.Ses sisteminin kötü olmasına rağmen ii performans sergilediler.Kafa sallamaktan boynumun sol tarafı şişti.Zaten sarhoş girmiştik konsere.Arkadaş beni omuzlarına aldı azdaha düşüyodum.(o kıvırcık saçlı pijama gibi t-shirt'ü olan tipleme bendim :) )
Utku Ünal'a ''bageeeettt bageettt'' diye en önden haykırırken o gitti alakası olmayan bi kıza verdi :P
Nejat her zamanki gibi süperdi.
Bol bol tepiştik birbirimizi ezdik...:)
Çıkışta okulun tuvaletine paticik logosu çizdik.Arkadaşlarım Cthulhu ve Khaldun isimlerini yazdı ama ben Ultra'yı yazamadan kalem bitti :( :)
Bu arada bizimle gerçekten ilgilenen abuzittin(koray) arkadaşımıza çok teşşekkür ediyor,festlerin devamını bekliyorum :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...