UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 niyekine senin ne önemin oluyodu o festte? yoksa kabloları toplayan eleman senmiydin? :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: abuzittin, 08 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: ...Ayrıca bilet almak isteyenler Rexx'in orda duruyorum ben sefil bi şekilde gelip ordaki küçük standımızdan bilet alabilirler... eheh bu gün bileet vaaarrrr die bağıran sen miydin hehehe:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: BabacumMostors, 07 Mayıs 2004 19:18 tarihinde demiş ki: ben o duman konserini hâlâ unutamıyorum kabusum olup rüyalarıma giriyorlar hayııır hayııırrr!!! off hatırladım şimdi yaaa :([signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 benim çektiklerimi bi silth bilir bi de dasher. yanlış hatırlamıyorsam onalrda konserde güvenlik geyiğindeydiler... seni ezip geçebilecek olan kalabalıkla aranda sadece tahta sıralar var, her tarafda kıçını yırtarcasına çığlık atan kazuletler, yüksek desibelde kulak parçalayan kolonlar, dışarısı yağmurlu içeridekiler ıslak ve terlemiş, ortam boğuk, en küçük bir fırsatta kalabalık sıralara abanııyor sen geri itekliyorsun memnun kaldığım tek şey 5 milyona mı ne aldığım bileti 40 milyona satmıştım...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Natural_Jedi, 08 Mayıs 2004 23:12 tarihinde demiş ki: said: abuzittin, 08 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: ...Ayrıca bilet almak isteyenler Rexx'in orda duruyorum ben sefil bi şekilde gelip ordaki küçük standımızdan bilet alabilirler... eheh bu gün bileet vaaarrrr die bağıran sen miydin hehehe:D yok ben bagırmıyodum onlar bizim ark lar dı.. :)[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 evt evt herkesi bekliyoz.=p[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yokmu bilet isteyen yada streetball a katılıcak ?[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 rexx in önünde duran senmisin?? du bakiim...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu arada hepsini toplayabilcem mi bilmiyorum ama 15-20 kisilik bir topluluk getirebilirim en azindan 5-6 kisi garanti ben de biletimi aldim zati biraz önce[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hayır bizim arkadaşlar satmış sana bileti ben o sıra yoktum..ayrıca basketbol turnuvası katılım ücreti 10.000.000 TL indirilmiştir..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 evet abi yeni eve vardım. Birincisi bulutsuzluk süperdi.Ses sisteminin kötü olmasına rağmen ii performans sergilediler.Kafa sallamaktan boynumun sol tarafı şişti.Zaten sarhoş girmiştik konsere.Arkadaş beni omuzlarına aldı azdaha düşüyodum.(o kıvırcık saçlı pijama gibi t-shirt'ü olan tipleme bendim :) ) Utku Ünal'a ''bageeeettt bageettt'' diye en önden haykırırken o gitti alakası olmayan bi kıza verdi :P Nejat her zamanki gibi süperdi. Bol bol tepiştik birbirimizi ezdik...:) Çıkışta okulun tuvaletine paticik logosu çizdik.Arkadaşlarım Cthulhu ve Khaldun isimlerini yazdı ama ben Ultra'yı yazamadan kalem bitti :( :) Bu arada bizimle gerçekten ilgilenen abuzittin(koray) arkadaşımıza çok teşşekkür ediyor,festlerin devamını bekliyorum :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 wals ayağına kalfest yalan oldu :([signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ne???[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 anlayan biri anlatsın :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Vals çalışmaları vardı herhalde,o yüzden katılamadılar kalfest etkinliklerine.[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar