Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehliyet birde toefl hakkında soru

Farinal

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben mart'da 18 oluyorum. ehliyeti en erken zamanda almak istiyorum. kursa mı başvurmam lazım? sınav zamanları ne zaman? falan filan?

birde toefl almak istiyorum o bildiğim kadarıyla belli günlerde sınav oluyor kaçırırsan bir dahakine bekliyorsun. zamanlarnı nereden öğrenebilirim? nereye başvurmak gerekir?
Sosyal ağlarda paylaş

bulunduğun ilçe de ehliyet kursuna başvur, orda sana fotoğraf+ikametgah+vs. falan getir diyecekler onları hallet, kitap falan verecekler al kitabını sınavdan 1-2 gün önce çalışırsın verirsin. araba kullanmayı biliyorsan direksiyon problem yaratmaz zaten. her birşey belli olduktan sonra kursa tekrar gidersin, gerekli belgeleri alıp ilçe trafiğe gidersin, orda da birkaç işini olacak onları hallettikten sonra, en geç 10 gün içinde alırsın ehliyetini.

toefl için bilmerk var nişantaşı'nda, oraya gidersin, toefl için her birşeyi yapıyorlar zaten, tek tek anlatmama gerek yok sanırım =), ingilizcen yeterli ise zaten problem çekeceğini sanmıyorum, en kötü orada bilgisayar lab. gibi bir yer var, orada 2-3 tane toefl denemesi tarzında birşey olursun.

kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...