superwiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 arkadaşlar bu programı kurdum ve hiçbir problem yaşamadan 10 larda sürünen fps 50 ye vurdu ayrıca forumlarda baktım ve bulamadım aoc forumlarda açıklamasıyla beraber problemi çözen çocuğada iş teklifi sunmuş funcom buyrun:D http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=93163 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bunların hepsini yapmak lazım di mi? baya bişey var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hocam hiçbirşey yapmana gerek yok baştaki programı indir daha sonra sana frameworku soruyor o yoksa indiriyor otomatik daha sonra program senden kurduktan sonra aoc exe yi göstermeni istiyorki yedekle aoc exeyi nolur nolmaz daha sonra programı açıyorsun start yapıp bekliyorsun ayar çekiyor ve daha sonra ding ding:D süper bir program yaptım denedim hiçbir problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ne biliyim driverlar filan diyor bir ton kafam karıştı. bide kusura bakma anlamadım ben hala tam olarak neyi indiricez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 download cache yazan zımbırtıyı benimde tam ingilizcem yok ama yaptım çözüldü sorun yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hehe indirdim eve gidince denicem bakalım. dün bk vardı 5k ping 5 fps sadece gezdim filan. rezzaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Dun Siege icin bende ayarlari dusurdum, 15 fps aldim. Bari dedim herseyi mnimum'a dusuriyim, antialasing filter vs. ne varsa sifirlayim performance artsin dedim. Yapinca client coktu. Simdi goruntu ayarlarini ne zaman degistirsem client cokuyor. Default, low, high vs... herseyi denedim. En ufak ayari degistirdim mi oyun gocuyor. Repair falan yaptim kar etmedi. Kotu ayarlarla kaldim oyle. Siege'de de combo yapiyorum 3 saniye sonra geliyor, 1 kere oyundan atti 3 kere dondum 15 saniyeligine. Latency, fps yerlerde surunuyordu. Oyundan sogudum gene ben. Sure bitsin aktive etmiycem acc'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sem bu programı bi dene şiddetle tavsiye ediyorum yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hunty said: Dun Siege icin bende ayarlari dusurdum, 15 fps aldim. Bari dedim herseyi mnimum'a dusuriyim, antialasing filter vs. ne varsa sifirlayim performance artsin dedim. Yapinca client coktu. Simdi goruntu ayarlarini ne zaman degistirsem client cokuyor. Default, low, high vs... herseyi denedim. En ufak ayari degistirdim mi oyun gocuyor. Repair falan yaptim kar etmedi. Kotu ayarlarla kaldim oyle. Siege'de de combo yapiyorum 3 saniye sonra geliyor, 1 kere oyundan atti 3 kere dondum 15 saniyeligine. Latency, fps yerlerde surunuyordu. Oyundan sogudum gene ben. Sure bitsin aktive etmiycem acc'yi 3 saniye sonra olduğuna dua et. ben o kombo göstergesini hiç görmedim siege boyunca hahaha bende de aynı sorun var. ayar değiştiremiyorum. clint çöküo. aslada re-install etmem yani. ama zaten ben en düşükte oynuodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sabaha kadar açık bıraktım daha %10 idi ve 3gb dosya indirmişti. bilgisayarımda yer yok yani o kadar. 30 gb dosya mı indiricek yani? pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ne indiriyorsun abi? Ben yukardaki programi ve calismasi cin gereken birkac programi indirdim. Goruntu kalitesi dustu ama fps 35-45 arasi sabitlendi. Hareket etmezssem 80fps'ye kadar cikiyor. Kalabalik khes res. point'te 20fps aliyorum. Bir suru ayar geldi oyun icindeki video ayarlarina. Gokyuzunu, denizi, nehirleri kapatabiliyorsun. Gemiler, baliklar havada asili duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 orda şey var. download missing cache diye ona bastım işte öyle oldu. direk onu kurup ordan play aoc deyince bişey değişmedi bende. ben zaten en düşükte filan oynuyorum ki. bide bende ati var nvidia optimize edilmiş oyun ondan da sıkıntı çıkıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bende simdi sildim. Npc'ler ve bazen oyuncular haritaya sonradan yukleniyor. Kosuyorum biseye takiliyorum bekliyorum 30 saniye sonra meger onumde adam varmis o yukleniyor. Yada biri bana vuruyor ama ben goremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben öyle oynuyorum valla normalde de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 düşük sistemlerde bu program işe yarayabilir belki ben bir faydasını göremedim. oyunda old tarantia, noble distric ve thunder river de ne varsa bu haritalarda harddiskten habire bilgi yüklüyor. bu sırada da donmalar oluyor. ayarları düşürmeniz, bu programı kullanmanız falan kar etmiyor. oyunun kendisinde var bir cacıklık. bakalım son patch ile düzeltmeler yapılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bir sürü şikayet eden var hiç girmeyin bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexagram Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 arkadaslar bu programı bosuna kullanmayın ! 2 gundur aoc oynuyorum ama bu programın yaptıgı bir nevi otomatik nvidia denetim masası ayarı gibi bir şey:) sizin yerinize otomatik olarak grafik ayarlarınızı maximum performans a getirip goruntu kalitenizi dusuruyor. dun baya bir kurcaladım makinem yeter diyorsan tumguncellemelerinizi yapın vista kullanıcıları ozellikle tum guncellemeleri yapsınlar ve full ayarda oynasınlar ama genel olrak aoc yi default ayarlarda oynamak daha mantıklı .hem yeterli ozellikte hemde pcp yi zorlamdan tadına varırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 o değilde server ne zaman acılacak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 nesi var serverın? elysium'dan çıkıcam eve gidince daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Nie cikican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 çıktım dün. stiekel baya ağır konuştu. ona üzüldüm sadece. pzar günü brc wing1 ve 2 yapıcaktık gene bi anda ally guilde bk yardımı diye iptal edildi ama yani raiddeki en aşa 22 kişi istemedi. ama iplenmedik. o gün ethonas, thore, darky, zamtos ve skabida çıkmış. bi gün sonrada daha wing2 deki ilk bossta takıldık. yani 2 ay geriye gittik. ve bu ilk değil. artık yani benm günlerime yazık. zaten diğerileri guild kurmuştu ve kalan arkadaşlarımda çıkmayı düşünüyordu. hep beraber çıktık oraya girdik. zaten direk davet aldık ordan :D işte tek üzüldüğüm şey stiekel'i bırakmak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar