Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 merhaba. ben güzelim %100 burslu inşaat mühendisliğini bırakıp bilgi bilgisayar bilimleri'ne geçmeyi düşünüyorum. düşündüm yani ama riskli iş tabiki hayatın değişiyor ve öyle bilgisayar bilimi okumak idealim değildi hiçbir zaman. fakat bilgi üniversitesinde müzik bölümüyle çift anadal yapmak amacım. tabi aynı zamanda santralistanbul gibi güzel bir kampüsü olduğu için de bir sempatim var. neyse. bilgisayar bilimleri mezunları nasıl işler yapıyor acaba, okulun öğrenci profili normal bir özel üniversiteden daha mı iyi, daha mı kötü? karşılaşılabilecek zorluklar, geçişte başıma gelebilecekler vs. bilgisi olan aktarırsa benim için iyi olur, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 moral bozmak gibi olmasın ama çift anadal yalan olur, hele bilgisayar bilimleri okuyacaksan daha da yalan olur. yalan olmazsa o kadar ders yükü sonrası sen yalan olursun ama yok ben azimliyim kararlıyım dağı taşı delerim diyorsan kolay gelsin. bilgisayar bilimleri, bilgisayar mühendisliğinin, mühendislik dersleri çıkarılmış hali. Hani mezun olunca heralde yine bilgisayar ve yazılım müh.lerin yaptığı işi yaparsın, computer science okudun diye türkiyede bi farklılığın olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 direk müzik bölümüne geç ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 neden zor ya. hayır ya değildir. dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Sayılı insandır çift anadal yapan. Bir elin parmağını geçmez. EVET 5 KİŞİYİ GEÇMEZ GEÇERSE 6. DÖVÜLÜR. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bizde bilgisayardan eleman vardı yazılım müh. le çap yapan, cocuğun çöküşünü gün gün izledim... saçlar beyazladı, gözler çökükleşti, morlaştı vs. methamfetamin kullansa daha az çökerdi heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ilke yazsin buraya vakti olunca, hos bilgi cs ne durumda bilemiyorum da, sabanci cs gayet arkadan siringayla kan aldiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 cs her turlu aldirir kani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ilgin yoksa kan aldırır tabi ama varsa derslere bile gitmeden rahatça yaparsın (bilgide yoklama var mı bilmiorum sabancı için konusuorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ferrero said: merhaba. ben güzelim %100 burslu inşaat mühendisliğini bırakıp bilgi bilgisayar bilimleri'ne geçmeyi düşünüyorum. düşündüm yani ama riskli iş tabiki hayatın değişiyor ve öyle bilgisayar bilimi okumak idealim değildi hiçbir zaman. fakat bilgi üniversitesinde müzik bölümüyle çift anadal yapmak amacım. tabi aynı zamanda santralistanbul gibi güzel bir kampüsü olduğu için de bir sempatim var. neyse. bilgisayar bilimleri mezunları nasıl işler yapıyor acaba, okulun öğrenci profili normal bir özel üniversiteden daha mı iyi, daha mı kötü? karşılaşılabilecek zorluklar, geçişte başıma gelebilecekler vs. bilgisi olan aktarırsa benim için iyi olur, sağolun. ahuah lan deli olucam. nası okudum yazıyı yav ulan diyorum. noluyo.:D not: boldladığım kısmın sonuna nokta koyup bi de öyle okuyun. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ben de öyle okudum benim verdiğim anlam ise ben güzelim, inşaat bölünde barındırmazlar beni gibiydi hsdfds neyse bilgisayar bilimleri zordur baya sevmeden ve istemeden girersen baya üzer seni öte yandan sonra girdikten sonra belki sevebilirsin bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chos Panda Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bilgisayar bilimleri sanırım dolapderede. Santrali ben de seviyorum ama nasip olmuyo gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar