Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul bilgi üniversitesi nedir?

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

merhaba.
ben güzelim %100 burslu inşaat mühendisliğini bırakıp bilgi bilgisayar bilimleri'ne geçmeyi düşünüyorum.
düşündüm yani ama riskli iş tabiki hayatın değişiyor ve öyle bilgisayar bilimi okumak idealim değildi hiçbir zaman.
fakat bilgi üniversitesinde müzik bölümüyle çift anadal yapmak amacım. tabi aynı zamanda santralistanbul gibi güzel bir kampüsü olduğu için de bir sempatim var.
neyse.
bilgisayar bilimleri mezunları nasıl işler yapıyor acaba,
okulun öğrenci profili normal bir özel üniversiteden daha mı iyi, daha mı kötü?
karşılaşılabilecek zorluklar,
geçişte başıma gelebilecekler vs.
bilgisi olan aktarırsa benim için iyi olur, sağolun.
Sosyal ağlarda paylaş

moral bozmak gibi olmasın ama çift anadal yalan olur, hele bilgisayar bilimleri okuyacaksan daha da yalan olur. yalan olmazsa o kadar ders yükü sonrası sen yalan olursun
ama yok ben azimliyim kararlıyım dağı taşı delerim diyorsan kolay gelsin.

bilgisayar bilimleri, bilgisayar mühendisliğinin, mühendislik dersleri çıkarılmış hali. Hani mezun olunca heralde yine bilgisayar ve yazılım müh.lerin yaptığı işi yaparsın, computer science okudun diye türkiyede bi farklılığın olacağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:
merhaba.
ben güzelim
%100 burslu inşaat mühendisliğini bırakıp bilgi bilgisayar bilimleri'ne geçmeyi düşünüyorum.
düşündüm yani ama riskli iş tabiki hayatın değişiyor ve öyle bilgisayar bilimi okumak idealim değildi hiçbir zaman.
fakat bilgi üniversitesinde müzik bölümüyle çift anadal yapmak amacım. tabi aynı zamanda santralistanbul gibi güzel bir kampüsü olduğu için de bir sempatim var.
neyse.
bilgisayar bilimleri mezunları nasıl işler yapıyor acaba,
okulun öğrenci profili normal bir özel üniversiteden daha mı iyi, daha mı kötü?
karşılaşılabilecek zorluklar,
geçişte başıma gelebilecekler vs.
bilgisi olan aktarırsa benim için iyi olur, sağolun.

ahuah lan deli olucam. nası okudum yazıyı yav ulan diyorum. noluyo.:D

not: boldladığım kısmın sonuna nokta koyup bi de öyle okuyun. lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...