Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Manzara fotoğraflarını koyuyorum =) Ben çektim tripodsuz. bir iki üç dört resimler 100kb civarında dial up sanız 3 ü tavsiye ederim isteyene wallpaper büyüklüğünde upload edeilirim =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 12 Mayıs 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 tek kelimeyle YEŞİL ! olamaz böyle bir güzellik, nasıl korumuşlar doğayı helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Medeni adamlar sahip çıkmasını biliyor.[signature][hline]Bıdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 italya sınırında burası o yüzden bize daha yakın bir sıcklığı vardı. 17 km lik bir köprü var girişi kış çıkışı yaz .. eh be milli güvenlik sınavım olmasa önemli (kalıyorum evet) cumartesiye kadar kalacaktım 15 mayıs..[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Hehehe milli güvenlikten kurtarma sınavına girmek istemezsin güven bana =).[signature][hline]Without the opposite, you are nothing but primitive primates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 anne tarafım artvin şavşatlı. geçenlerde şavşatı tanıtan bikaç sayfalık bi broşür getirdiler, kime göstersem,ilk seferinde bizim köy olduunu söölemiom,isviçre aha buralar diom,herkes yutuo. o kadar uzaa gitmeye gerek yok,karadeniz'de ne yeşillikler var aklınız hayaliniz durur.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 evt katılıyorum.. bizim güzelliklerimizi biz bilmioruz yaa.. bir kaç resim sadece coğrafya kitaplarında.. bömle boy boy çıplak manken resmi basacaklarına o kuşe kağıtlara boy boy yurdum güzelliklkerini koysalar ne olur sanki.. örevizyon yarı finalinde tr nin güzelliklerini verio böle ara ara oha dedim bunlar türkiyedeme.. hele o kuş cennetleri fln off yani.. ama buralarda çook güsel.. insan kendi memleketi dışındaki güzellikleride fırsat bulsada görse istiyo.. negzelmiş resimler..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 karadeniz ufkumu genişletmez bence bi isviçre yaptım mı doğasına da doyarım çikolatasına da sarışınına da :P şaka bi yana resimlere dikkatli bakın sanki her yere bahçivan eli değmiş gibi, türkiyede ne kadar doğa korunmuş olsa da bu kadar düzenlisi anca otel bahçelerinde falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bak işte orda haklıısn.. biz olanı koruyamazken adamlar yoktan var ediyolar.. ahh ah yazık..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Super ısvıcre ye her kosulda.Sımdı bu ısımlerı karıstırmıorsam dunyada en cok mıllıgelırın oldugu ulkede bu.Adamların hapısanelerı bombos gazete alırken basında duran adam yok mıllet parayı atıo kutuya alıo gazeteyı cok guzel bu Turkıye yapılamaz hayatta.[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 kızları güzel değil heveslenmeyin =([signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Finlandiya'ya gidiyorum yazın. Orda faydalanıcaz sarışı... ay yeşilliklerden. Pek güzelmiş.[signature][hline]I'm nothing without the people who are not me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 owh... superb![signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 14 Mayıs 2004 00:45 tarihinde demiş ki: Finlandiya'ya gidiyorum yazın. Orda faydalanıcaz sarışı... ay yeşilliklerden. Pek güzelmiş. :)) 3 de 2 si bayanmış, diye öğrenmiştik coğrafyada ilk ders doğru mudur ? :D[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar