Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsviçre seyahati =)

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Manzara fotoğraflarını koyuyorum =) Ben çektim tripodsuz.

bir
iki
üç
dört

resimler 100kb civarında dial up sanız 3 ü tavsiye ederim isteyene wallpaper büyüklüğünde upload edeilirim =)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 12 Mayıs 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

italya sınırında burası o yüzden bize daha yakın bir sıcklığı vardı. 17 km lik bir köprü var girişi kış çıkışı yaz .. eh be milli güvenlik sınavım olmasa önemli (kalıyorum evet) cumartesiye kadar kalacaktım 15 mayıs..[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

anne tarafım artvin şavşatlı. geçenlerde şavşatı tanıtan bikaç sayfalık bi broşür getirdiler, kime göstersem,ilk seferinde bizim köy olduunu söölemiom,isviçre aha buralar diom,herkes yutuo. o kadar uzaa gitmeye gerek yok,karadeniz'de ne yeşillikler var aklınız hayaliniz durur.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

evt katılıyorum.. bizim güzelliklerimizi biz bilmioruz yaa.. bir kaç resim sadece coğrafya kitaplarında.. bömle boy boy çıplak manken resmi basacaklarına o kuşe kağıtlara boy boy yurdum güzelliklkerini koysalar ne olur sanki.. örevizyon yarı finalinde tr nin güzelliklerini verio böle ara ara oha dedim bunlar türkiyedeme.. hele o kuş cennetleri fln off yani..
ama buralarda çook güsel.. insan kendi memleketi dışındaki güzellikleride fırsat bulsada görse istiyo.. negzelmiş resimler..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

karadeniz ufkumu genişletmez bence
bi isviçre yaptım mı doğasına da doyarım çikolatasına da sarışınına da :P

şaka bi yana resimlere dikkatli bakın sanki her yere bahçivan eli değmiş gibi, türkiyede ne kadar doğa korunmuş olsa da bu kadar düzenlisi anca otel bahçelerinde falan olur
Sosyal ağlarda paylaş

bak işte orda haklıısn.. biz olanı koruyamazken adamlar yoktan var ediyolar.. ahh ah yazık..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Super ısvıcre ye her kosulda.Sımdı bu ısımlerı karıstırmıorsam dunyada en cok mıllıgelırın oldugu ulkede bu.Adamların hapısanelerı bombos gazete alırken basında duran adam yok mıllet parayı atıo kutuya alıo gazeteyı cok guzel bu Turkıye yapılamaz hayatta.[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 14 Mayıs 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
Finlandiya'ya gidiyorum yazın.
Orda faydalanıcaz sarışı... ay yeşilliklerden.
Pek güzelmiş.

:)) 3 de 2 si bayanmış, diye öğrenmiştik coğrafyada ilk ders doğru mudur ? :D[signature][hline]sadece ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...