Xoo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 1 saattir araştırıyorum aklıma yatan bir build bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok komplike (farklı) hareketlerden oluşmayan beni en hızlı ve keyifli 70ten 80 yapacak birbiriyle uyum içinde olan 1-2 talent build ve ilk yapılan hareketleriyle yazabilir misiniz (attack sıralaması) çok teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Troll Geliyor Troll Ya lele ya lelelle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bu konuyu 34171 sayfa konuştuk? Nasıl aradın acaba? edit: Aha buda konunun linki. Hemen 2. sayfada Trolleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Todesengel said: Bu konuyu 34171 sayfa konuştuk? Nasıl aradın acaba? edit: Aha buda konunun linki. Hemen 2. sayfada Trolleyelim mi? burda aradığım gibi bişey bulamadımki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Dostum leveling için insanlar blood tercih ediyorlar. .bende 65 e kadar blood olarak kastım sonra unholy deneyim dedim öyle 80 ledim bana sorarsan Blood / Unholy specler ile rahatca level alırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=jfVMVhcIs0MxuAoZf Kendime göre birşey yapmaya çalıştım, boşta talentler var onları unholyde nereye harcarsam daha iyi olur ve buildde eksik gördüğünüz biyer varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 leveling kaç bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Unholy http://www.wowhead.com/?talent=jfmMVZZfM0hxfkgcq0csut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 lvl70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar