Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çakılım Mırnavım!

snowhite

Öne çıkan mesajlar

eveet en sonunda benim de minnoş bir kedim oldu :D kendisi çakıl hanım, annesinden yeni sütten kesildi, ben de kucaklayıp eve getirdim. acayip meraklı bi yavru, her yeri karıştırıyo, evde girmediği kuytu köşe kalmadı. alır almaz veterinere götürdüm, pire için fısfıs sıktı, ensesine krem sürdü, antibiyotik ilaç verdi. ama eve gelince baktık acayip kaşınıyo ve her yere ölü pire döküyo, güzelce ılık suyla yıkadık biz bunu. doğru mu yaptık bilmiyorum açıkçası. ayrıca çok meraklı olduğu için gözüne toz kaçırdı sanırım daha ilk günden, bir gözü şişine acayip panikledim. neyseki antibiyotikli damla ve merhem sürüyorum iki üç saatte bir, şimdi biraz toparlandı gibi.

soracağım şu ki, ben bu yavruyu anadolu yakasından aldım ama ben levente yakın oturuyorum. dolayısıyla ilk gittiğim veteriner bana baya uzaktı, acaba avrupa tarafında bildiğiniz iyi bir veteriner var mı, ilk aşısını ne zaman olacak, evde birtürlü tek bırakamıyorum her yeri karıştırıyo diye, tüm kapıları kapadım bi koridor açık; ne zaman evde tek kalabilir, tuvalete düşer dedikodusu doğru mudur? bir de kısırlaştırma konusunda biraz bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiki oturduğumuz evden bir iki sene sonra taşınıp bahçeli bir eve gitme durumumuz var, acaba kısırlaştırmasam, bahçeli yerde yavrulaması sorun olur mu, alışabilir mi?

kızımın resimleri (:D

Attached files
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...