balon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konu dışına yazamıyormuşuz , burdan çabuk cevap alırım sanırım . İnternetten adresler yazmıyor , sadece marmara üniversitesi falan diye geçiyor .Belki birisi şura der diye soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 google it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ettik ki burdayız .yetemediğimiz falan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 valla ne için arıyosun?erenköy civarında yok galiba en yakını kartalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 üds başvuruları için baktığımda işte sadece üniversite iismleri çıkıyor .anlamadım gitti.yani erenköy kız lisesinde var , kenan evrenin orda var ama buralardan üds alınıyor mu bir bilgim yok , belki birileri bir şeyler biliyordur diye sordum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar