odiflame Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 olur, fakat DoK larıda silsinler.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 valla warrıor priestlar eger dıkkat edebılırsen baya basıt ınıyor,sırayla sılence,knockdown,area knockdown,tekrar sılence atıyorum,ben kesmesem bıle baskası anında ındırıyor. arada kaçırırsak yanlız resmen ölümsüz hero modunda gezıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 daha knockback gelmedi lvl 20 im ama gelince ilk iş olarak onların üstünde deniyecem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 tier3'te süperdim war priest ile, tier 4'te sadece healerken basarili oluyorum, ordan disarm burdan knockdown, oeehh be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 özellikle geralenmiş wp ler healde rp leri bile solayabiliyor. bizim misket ve cado mesela cok iyi heal basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yaw karak azgalda oynuyorum ama destruction paso yeniliyo senaryolarda inş geçici bi durumdur yani hep yensinde demiyorum ama eşit olsun hiç olmazsa:)dest dest olalı bçle zulüm görmedi arkadaş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kaçıncı tier? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 tier 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o levellerde senaryo dengeli geçiyordu.bizim server için en azında öyle.fakat t4 de lvl 40lar girdiği ve premade oldukları için kim premade se o kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 swordmaster tam wowdaki arms warrior gibi bişi di mi yani iron breaker gibi olmaması lazım.dps üzerine genellikle? ha bide ne tavsiye edersiniz melee dmg olarak white lionda aklımda arkadaşlarımı çekmeye çalısıyorumda bu oyuna wowdan:) p.s tamam araştırınca oluyomuş yüksek levellarda pek dmg yapamıyo diyolar bildiğin tank bende 2h kılıcı görünce dedim aha arms warrior:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 soyadı almak için ne yapmak lazım?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Altdorf (Inevitable City), Name Registrar diye bi eleman var sarayda, 4 altina sana istedigin 2. ismi verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 DoK için hangi master treeyi önerirsiniz quest-scenario felan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 realmlar arası para transferi mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 mümkün degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar