Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni oyuncu soruları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar oyunu aldım şimdi patchleri indiriyorum ama kafamda birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim.gönül rahatlığıyla ortamlara akabilirim:)

1.hangi server en kalabalık büyük ihtimalle destruction olacam.eğlenceli server olarak:)yani destruction tarafı cok olup order az olsunda istemiyorum yani eşit eğlenceli bir server önerirseniz sevinirim

2.witch elf-choosen-marauder-sorcererr arasında kaldım dps yapmak istiyorum tabi vanila wowdaki gibide 2 vuruşta yatan mage tarzı karakterde olmasın istiyorum bunlardan hangisini önerirsiniz?hardcore oyuncu olmadıgım icin(iş-okul vs) bi karakterle devam etmek istiyorum ondan sil-yap olmasın:)(istiyorumu çok kullandım ama neyse:))

aklıma sorular geldikçe burdan yöneltirim şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
Asgard said:
merhaba arkadaşlar oyunu aldım şimdi patchleri indiriyorum ama kafamda birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim.gönül rahatlığıyla ortamlara akabilirim:)

1.hangi server en kalabalık büyük ihtimalle destruction olacam.eğlenceli server olarak:)yani destruction tarafı cok olup order az olsunda istemiyorum yani eşit eğlenceli bir server önerirseniz sevinirim

2.witch elf-choosen-marauder-sorcererr arasında kaldım dps yapmak istiyorum tabi vanila wowdaki gibide 2 vuruşta yatan mage tarzı karakterde olmasın istiyorum bunlardan hangisini önerirsiniz?hardcore oyuncu olmadıgım icin(iş-okul vs) bi karakterle devam etmek istiyorum ondan sil-yap olmasın:)(istiyorumu çok kullandım ama neyse:))

aklıma sorular geldikçe burdan yöneltirim şimdiden teşekkürler

1)dest açcaksan karak norn yada karak azgal cok iyi,
2)maraduer tam sana göre.choosen inde tank olmasına rağmen dps i fena değil
Mesaj tarihi:
1- En kalabalık Karak-Azgal. Benim oynadığım Karak-Norn'da taraflar dengeliye yakın, destruction'ın ezdiği zamanlar son transferlerle geride kaldı. Şu an iki taraf da çok kalabalık. Öbür sunucuları bilmiyorum. Ama tabii dengesiz olması daha faydalı.

2- Kesinlikle Marauder. WE'de sağlam dps'e sahip ancak Marauder kadar dayanıklı değil. Yalnız Choppa gelecek yakında, onu da unutma derim.
Mesaj tarihi:
Karizmatik zirh istiyorsan Chosen, karizmatik zirhsizlik istiyorsan Witch elf :D

Her karakterin kendine ozgu oynama stili var ve hepsiyle de dogru oynadiginda zevk aliyorsun bence. Hepsinden ac cunku ilk baslarda level atlamasi oldukca kolay (özellikle kalabalik saatte girersen bolca senaryo bulabilirsin), boylece karakterler hakkinda genel bir izlenim edinebilirsin. Zira butun karakterlerin (order veya destruction icin) farkli mekanikleri (mesela marauder farkli stancelarla farkli skilleri ve bonuslari yapabiliyor, witch elf skill yaptikca daha guclu frenzyleri yapabiliyor + ilerde gizlenip gorunmeden dusmana sokulabiliyor, sorceress uzaktan etkili buyuleri var ama kendine de zarar verme ihtimali oluyor isin dozunu kacirirsan, chosen genelde debuff ve bufflar vererek gruba faydali oluyor) var.
Mesaj tarihi:
yeni sorularla karşınızdayım :)

1.lag durumuna nerden bakabilirim?(ms)
2.talent ağaçlarını yeniden düzenleyebiliyormuyuz para ile?
3.yanlıs bir skill veya stata verirsek bunun telafisi olur değil mi?

sabrınız için teşekkürler:)
Mesaj tarihi:
Asgard said:
yeni sorularla karşınızdayım :)

1.lag durumuna nerden bakabilirim?(ms)
2.talent ağaçlarını yeniden düzenleyebiliyormuyuz para ile?
3.yanlıs bir skill veya stata verirsek bunun telafisi olur değil mi?

sabrınız için teşekkürler:)

2. ve 3. sorunun cevabı evet parayla halledebiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Valla ben 6-7 lvl oynamıştım cok bilmiyorum ama dps i kuvvetli sanırım yediğimden biliyorum...:) Fakat şu bi gerçek..yanına dps i düşük bir melee class bile gelse 2 vursa agzına indiriyor...Yani sen uzaktan saglam calışırsında yanına melee sokarsan anında patates:)
Mesaj tarihi:
çok teşekkürler arkadaşlar son bir sorum daha olacak ondan sonra huzura ericem galiba sorceress nasıldır pvp de? araştırdım çok kolay ölüyo ama iyi vuruyomuş rvr de iş yaparmı ki?

p.s ya da söle diyim ranged ne tavsiye edersiniz destructionda pvp de iş yapan?ehe bi melee bi ranged tavsiyesi istedim ama mazur görün işte heyecan:)
Mesaj tarihi:
destr.da 5 tane uzaktan vurus yapan adam var,

zealot ve shaman, hem uzaktan buyu hem de heal yapabilme ozelligine sahip ama ozellikle zealot'un esas isi heal etmek.

magus ve sorcerer(ess) yine uzaktan buyu yapabilen siniflar, ancak magus'un yaninda ekstra saldiri yapabilen demonlar cagirabilme ve bolca zamanla hasar verme skilleri var(genelde orta menzilli skilleri iyi yanlis hatirlamiyorsam, hata varsa duzeltsin biri). Sorceress tamamen uzaktan agir hasar buyuleri yapiyor ama kendine zarar verme sansi var ve yakin dovuste hayatta kalma sansi zor.

Squig herderse okcu, pet'i var squig onu kullanarak hem yaratiklari uzerine cekip uzaktan oldurebiliyorsun, hem de pvpde rahatsiz edebiliyorsun arti uzaktan hasari da iyi (knockbackleri de var yanlis hatirlamiyorsam)

Ama gordugum kadariyla PvP'de kotu karakter yok gibi, butun karakterler gorevine bagli kaldiginda basarili ve zevkli oluyor.

Bir de iyice kafa karistirmak icin Disciple of Khaine'i oneririm, healer + melee, hem vurdukca heal edebilir hem de normal healer gibi heal edebilir ve kasmasi en kolay siniflardan birisi.
Mesaj tarihi:
açıcaksan dok aç,her ıstedıgını yapabılırsın;ıster healer gider ister dps.Nerdeyse her charı duelde yenebılırsın,herzaman aranan class olursun.itemlerının düşme ıhtımalıde bence yuksek.
Mesaj tarihi:
Hangi quest?

Event questleri için cogunlukla senaryolarda hallediyorsun. Senaryoda basladigin yerde bir sure sonra bir witch hunter beliriyor, marked for death questi aliyorsun (bundan 10 tane bitirmen lazim tome of knowledge'de questin tamamlanmis gozukmesi icin), 2 saat içerisinde 5 tane isaretlenmis oyuncuyu oldurmeni istiyor (kafalarinin ustunde kurukafa isareti var bunlarin), oldurdukten sonra sana exp ve bicak veriyor, bu bicaklara tiklayarak event icin influence puani alabilirsin. Quest tamamlandiktan sonra (yani tome of knowledge tam olduktan sonra) da bu questi alip influenci artirabilirsin, sinir yok.
Shrine of Khaine questi de senaryo disindaki PvP alaninda (kale alani) haritada da gozuken shrine of khaine'ler var, buraya gidip bir tanesini kiriyorsun bu da tamam gozukuyor.
Diger questler de keep lord oldurme (Tier 2 haritasindan itibaren keep denen kalelere saldirabiliyorsun) guild officer veya lideri oldurme gibi tamamen sansina olabilecek questler var (sonucta guild liderleri guildi ilk kuranlar olduklari icin yuksek levelli oluyorlar lvl 20+ 'da daha yuksek sansin var). Marked monster dedigi de keep lordlar ve public questlerdeki son stage'de cikan herolar.
Influence tamamlandigi zaman (tome of knowledge'de live event bolumune girince sol sayfada gozukur ne kadar gerektigi) flight master'a gidip oradan Altdorf'a (Empire / Chaos bolumunde en alt) gitmen lazim, orada ciktigin yerden asagida sana marked for death questini veren elemani goreceksin, ondan influence ekipmanlarini alabilirsin. (en iyi ekipman level 35'te kullanabildigin bir mucevher, ozelliklerini sen seciyorsun)
Ha bide arkadasina kurukafa atma var, PvP'de adam oldurdukce bazen kurukafa geliyor, ona need deyip sana gelirse, ally birisini secip, inventoryden kurukafaya sag tiklayinca kurukafayi sectigin adama atiyor.
Mucevher almak icin dedigim gibi butun questleri yapmana gerek yok, butun questleri bitirirsen "Master Assassin" title'i aliyorsun.

Ha yok eger bulundugum haritadaki tum questler bitti, nerden quest alacam diyosan o zaman haritandaki yolu takip et bir sonraki tier'a gecersin, burada yeni senaryolar ve yeni questler ve chapterlar var.
Mesaj tarihi:
public questlerden düşen mor çantalar epic, altın çantalar set itemi düşürürler. aynı şey keeplerde de geçerli. ayrıca orvrden alacağın inf. point ile rally masterdan epic itemler alabilirsin. world drop epicler de var. lairlardan düşen epicler de var. nerdeyse her yerden çıkıyor yani epic.
Mesaj tarihi:
biraz disciple of khaineye göz gezdrdimde güzel karakter aslındada marauder gibi dalıyorum millete heallemeyi unutuyorum:) baya control gerekiyo sanırım bide item olarak str mi abansam yoksa willpower mı gitsem? karakter normalde healer ama karar veremedim dmg yapması gerektiginden
Mesaj tarihi:
benim bu oyunu öğrenmem zaman alıcak galiba:) neyse caster için willpower önemlimidir?sorcererin bütün itemlerinde willpower var biraz araştırdım buraya yazmadan önce millet çok gerekli değil diyor fakat bütün itemlerde willpower oluncada kafam karıştı:)
Mesaj tarihi:
Willpower healerlar icin çok önemlidir heali arttıran stat.Ama ayrıc butun classlare icin düşmandan gelen büyüleri distrubt etme şansını arttıran stattır. Sorcererların dmg statsı Intelligence.
  • Yeni Oluştur...