di Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Selam, Sevmiyorum genelde bu tip yazilari, cok abartili ve haddinden fazla yere serici olarak buluyordum ama dayanamicam * Bakim icin elektrigi kesen ve sonra fazlari ters baglayan yuzlerce elektrik kurumu. Sadece Turkiye'de! Agzimiza sicti adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 amerikada olsan direk sigorta şirketine dava açardın da burda ne yapabilirsin bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 fazlari ters baglayinca nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 3 fazdan hangisini ters bağladığına bağlı normalde koruma röle si vardır.duylar atabilir veya hiç elektrik geçmeyebilir.duylar atarsa sen yokken ev yanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 UPS elektrik gelse bile sarj olmaz + jenarator calismaz elektrik oldugu surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 nası ya bu olayı açar mısın biraz? nerde oluyo bu ne kadar yeri etkiliyo falan? nerden öğrendin bi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 nasıl ev yanıyor yaf bişiyi ters bağladın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 kısa devre felan oluodur heralde ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar