Reksa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Arkadaşlar CS 1.6 oynamak için yeni kaliteli bir mouse almak istiyorum tavsiyeleriniz varsa paylaşmanızı isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Logitech X7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 logitech g9 eger biraz daha paran varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Todesengel said: Logitech X7 a4tech x7 diyecektin sanırım. Ben de onu öneririm fiyat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Fiyat ve performans olarak a4tech x 7 mouse ve mouse pad'ini öneririm. Kullanıyorum çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 a4lerde performans 2ye katlanıyo bi süre sonra. çünkü iki parça oluyo sık kullanımla 1 sene içinde. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 benimde mouse yei bozuldu... imdi bana Eşşek kadar bi mouse lzım (malum elbüyük) çok fazla oyun oynamıyorum. Orta karar fazla pahalı olmayan bişey önerebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mr_Hand said: a4lerde performans 2ye katlanıyo bi süre sonra. çünkü iki parça oluyo sık kullanımla 1 sene içinde. sdf a4tech x750f 4 senedir kullanıyorum, en ufak bir sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bu olabilir mesela oyun icin pek kullanisli degilde dunyanin en guzel mouseu olmaya aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 x7 serisi derim bende. g9 da kullandım (kocaman olan g9du galiba ağırlıklı fln) x7 de kullandım. x7 den çok daha memnunum. ama g9 kötü alet mi, değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 microsoft sidewinder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar