Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağlantı sorunu (Ankara)


Phlox

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar. Yaklaşık 1 aydır gündüzleri bağlantım rezalet bir durumda. Eryaman'da oturuyorum ve bağlantım 4mbit, artık kaçıncı kez telekomu aradığımı hatırlamıyorum ve düzeltemiyolar.Sorunum ise kısaca gündüz saatleri (sabah 10 civarı başlıyor, gece 12-1e kadar) nereye ping atarsam atayım dengesiz değerler alıyorum ve bol bol timeout veriyor.

En basitinden bağlantım düzgün mü test etmek için kullandığım telekom dnsi (195.175.39.40) normalde 6 ms sabit verirken bu sorun oluştuğunda 20-90 arası ve aşırı timeoutlu sonuçlar veriyo. Gece sabaha kadar yine gayet düzgün. Santral 4mbiti kaldıramıyo en mantıklı şey artık aklıma gelen. Bunu da sordum fakat yok öyle bişey deyip geçiştirdiler, boşuna da 2mbite geçmek istemiyorum genel bir sorun varsa. Var mı benzer sorun yaşayan/çözen? halp plex
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Telekom Ankara da bölge bölge router ayarlamaları yapıyor. Yeni çıkardıkları VDSL sistemini mevcut ADSL sistemine dahil etmeye çalışıyorlar.
Muhtemelen sorunlarınız bundan kaynaklanıyordur. Birkaç ay önce de aynı sorun Bahçelievler civarında vardı.
Bir ön router koyarak DialUp, ADSL, VDSL trafiklerini birleştirmeye çalışıyorlar. Bu sistemi oturtmaları 1 ay civarında sürüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...