Boci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bilindiği üzere fishing kasmak anormal uzun zaman almakta. Bende bunun kolay yolunu şöyle buldum. Fishing soundu değiştirdim. Açıyorum Prison Break dizisini, Wowu ekranda olabildiğince küçük hale getiriyorum. Diziyi izlerken sesi duyduğumda balığı yakalayıp tekrar oltayı sallıyorum. Buraya kadar herşey normal. Ancak yanıma bir başkası gelip balık tutmaya başladığında, onun balık tutma sesini de duyduğumdan balığı kendim tuttum zannedip asılıyorum oltaya. Dolayısıyla elde var 0. Soru da şu: Başkasının balık tutma sesini duymak istemiyorsak ne yapmalıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 başka mekanlara gideceksin veya yanına gelen adama bişeyler yapıp uzaklaştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 addon var onun için abi. dalaranda aynı sorun var çünkü, herkes aynı yerde fln. addon sayesinde, başka bir ses çıkıyor böylece anlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 İşte bende o addonu kurdum. Sandımki milletin fishing soundu başka benimki başka çıkacak. Vefakat gel görki herkesin fishing soundu aynı çıkıyo addonda. Yani sen hangi soundu koyduysan, millet tuttuğunda da o soundu duyuyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 allah allah bende öyle olmadıydı, bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 addonun adını da bir zahmet verseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Aslında benim bulduğum tam olarak bi addon değil. İçerisinde soundlar var. Wow klasöründeki data nın altına bi kaç subdirectory altına kopyalıyorsun. Fishingin sesi değişiyo. Ama işte bitek benim değil herkesinki değişiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://www.wowinterface.com/downloads/info12226-SilentFish.html benim dediğim bu :) diğer insanların splash seslerini kısabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Greeny said: http://www.wowinterface.com/downloads/info12226-SilentFish.html benim dediğim bu :) diğer insanların splash seslerini kısabiliyorsunuz. Eywalllahhhhh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar