nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 facebook da benm iznim olmadığı sürece herhangibirisinin beni tag leyememesini istiyorum.birisi beni tag lediği zaman önce bana mail gelsin ben fotoğrafı gördükten sonra kabul ediyim yada etmiyim..tag request diye bi olay varmış ama bilmiyorum.. bunu nasıl ayarlayabilirim??? yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 privacy hede hödöden ayarlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 internet?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 keşke bende bunu bilseydim başım agrımıycaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 şunu biri açsın biraz da aramayalım iki saat. zati facebook alışkını bi insan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar