Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minstrel ve Stealh

ufaqliq

Öne çıkan mesajlar

Ben stealth skill'inin bir minstrel'in ne isine yaracagini cok merak ediyorum. Benim lvl 42 minstrel bir charim var ve kime sorsam (genelde lvl 50 minstrellere soruom) adamlarda en az 20 stealth var. Bu adamlarin bi bildikleri varki elbette bunu train etmisler. Bunu bana aciklicak birini arioyurum. Tesekkurler simdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Minstrel de stealth sadece zerg lerden kurtulmana yarayabilir, özellikle toa dan sonra ( item ) abilityler minstrelde stealthi 0 ediyo.. yani "stealth lore + see hidden" sahibi bi assasinden kurtulma şansın "yok" denicek kadar az. Ama dediğim gibi zerglerden paçayı sıyırmana yarayabilir. Bu arada şunu da soylemek lazım, eğer sordugun minstreller 20 stealth i lvl 50 de kullanıyolarsa 50 Instruments, 38 weapon, ve 20 stealth olmaları lazım ki bu biraz sacma..cunku bunun yerine 29 weapon ve 31 stealth verilmesi daha mantıklı.. ( cunku 20 stealth i daha port olmadan gorebilirsin :D ).. Sonuç itibarıyla yuksek rank ve gearlı assasinlerden uzak tutamaz ama visible zerglerden saklanmaya yarayabilir.[signature][hline]Sianure - Infiltrator
Beluga - Reaver
Necroll - Necromancer
Mothman - Buffbot
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada 20+ st olmanin espirisi safefall almak başka bişi deil ve çok işe yario :) 30st yapinca safefall 3 gelio ve babalar gibi amg senin mmg benim atlion aşaği zaten o yüzden en çok tutulan spec 50ins/29sl/31st
29 slash ta amy gelio o style yetio zaten..şimdi dicen nie böle düşük slash.. gerek yok minstreller deli dmg veremio inflere birakican onu senin için ddler daha önemli :p

[Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 13 Mayıs 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim minstrelimde 26 (+15) hide war ve cok rahat bi sekilde inflerle grup olabiliyorum, eger cok dibinide girersem diger stealtherlar goruyo fakat cogu zaman nasi olsa etrafi inf doludur diye dokunmuyolar :) ayrica eger r.a lar up sa genelde tek sb weya nsyi her sekilde olduruosun yani (ip+sos) en azindan olduremesen bile olmezsin.

[Bu mesaj daverc tarafından 13 Mayıs 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese cok tesekkurler bastan ama ben RvR'de stealthin pek ise yaramayacagina inaniyorum. Cunku ToA var artik dediginiz gibi, bi ton yeni seyler cikti. Ama siz illaki stealthede ver derseniz, bende derimki bu adamlarin bu kadar zamanda bir bildigi vardir.:)) Cunku ben lvl42 minstrel'im ve trust yalnislik cehaletten bir puan verdim ayrica slashda 30 yani cok kaybim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...