ufaqliq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ben stealth skill'inin bir minstrel'in ne isine yaracagini cok merak ediyorum. Benim lvl 42 minstrel bir charim var ve kime sorsam (genelde lvl 50 minstrellere soruom) adamlarda en az 20 stealth var. Bu adamlarin bi bildikleri varki elbette bunu train etmisler. Bunu bana aciklicak birini arioyurum. Tesekkurler simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Minstrel de stealth sadece zerg lerden kurtulmana yarayabilir, özellikle toa dan sonra ( item ) abilityler minstrelde stealthi 0 ediyo.. yani "stealth lore + see hidden" sahibi bi assasinden kurtulma şansın "yok" denicek kadar az. Ama dediğim gibi zerglerden paçayı sıyırmana yarayabilir. Bu arada şunu da soylemek lazım, eğer sordugun minstreller 20 stealth i lvl 50 de kullanıyolarsa 50 Instruments, 38 weapon, ve 20 stealth olmaları lazım ki bu biraz sacma..cunku bunun yerine 29 weapon ve 31 stealth verilmesi daha mantıklı.. ( cunku 20 stealth i daha port olmadan gorebilirsin :D ).. Sonuç itibarıyla yuksek rank ve gearlı assasinlerden uzak tutamaz ama visible zerglerden saklanmaya yarayabilir.[signature][hline]Sianure - Infiltrator Beluga - Reaver Necroll - Necromancer Mothman - Buffbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: BonePART, 13 Mayıs 2004 02:04 tarihinde demiş ki: climb walls aliyomuydu mins? ha bi de o var evet , minstreller de alıyo climb wall.[signature][hline]Sianure - Infiltrator Beluga - Reaver Necroll - Necromancer Mothman - Buffbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ufaqliq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Tmm simdi biraz anladim ama anlamadigim son bir sey kaldi climb minstrelin ne isine yararki? Hadi scout filan isine yarar ama minstrel anlamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 scout da climb wall yok heh mins e climbwall çok işe yario keep e çikip içerde dinlenenlere ae mezz atip geri atlion muhaha toa öncesi mins aççam desen direk aç derdim ama artik herşey çok deişti.. abidik gubidik toa itemlari yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bu arada 20+ st olmanin espirisi safefall almak başka bişi deil ve çok işe yario :) 30st yapinca safefall 3 gelio ve babalar gibi amg senin mmg benim atlion aşaği zaten o yüzden en çok tutulan spec 50ins/29sl/31st 29 slash ta amy gelio o style yetio zaten..şimdi dicen nie böle düşük slash.. gerek yok minstreller deli dmg veremio inflere birakican onu senin için ddler daha önemli :p [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 13 Mayıs 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 benim minstrelimde 26 (+15) hide war ve cok rahat bi sekilde inflerle grup olabiliyorum, eger cok dibinide girersem diger stealtherlar goruyo fakat cogu zaman nasi olsa etrafi inf doludur diye dokunmuyolar :) ayrica eger r.a lar up sa genelde tek sb weya nsyi her sekilde olduruosun yani (ip+sos) en azindan olduremesen bile olmezsin. [Bu mesaj daverc tarafından 13 Mayıs 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 1.63e gectinizmi?[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hayir birakali italy i yil oluo usa da 50 berserk yapip sildim bile :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 lol artik 26stealthli adami ben bile goruyom pally halimle :p[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 41 hide o bikerem ezmiyelim lutfen :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 minstrelde stealth hatadan başka birşey değil normal playerlar bile görüyor stealth class olması gerekmez...[signature][hline]just a cute californian girl can change all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ufaqliq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Herkese cok tesekkurler bastan ama ben RvR'de stealthin pek ise yaramayacagina inaniyorum. Cunku ToA var artik dediginiz gibi, bi ton yeni seyler cikti. Ama siz illaki stealthede ver derseniz, bende derimki bu adamlarin bu kadar zamanda bir bildigi vardir.:)) Cunku ben lvl42 minstrel'im ve trust yalnislik cehaletten bir puan verdim ayrica slashda 30 yani cok kaybim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
ufaqliq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Tmm simdi biraz anladim ama anlamadigim son bir sey kaldi climb minstrelin ne isine yararki? Hadi scout filan isine yarar ama minstrel anlamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 scout da climb wall yok heh mins e climbwall çok işe yario keep e çikip içerde dinlenenlere ae mezz atip geri atlion muhaha toa öncesi mins aççam desen direk aç derdim ama artik herşey çok deişti.. abidik gubidik toa itemlari yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bu arada 20+ st olmanin espirisi safefall almak başka bişi deil ve çok işe yario :) 30st yapinca safefall 3 gelio ve babalar gibi amg senin mmg benim atlion aşaği zaten o yüzden en çok tutulan spec 50ins/29sl/31st 29 slash ta amy gelio o style yetio zaten..şimdi dicen nie böle düşük slash.. gerek yok minstreller deli dmg veremio inflere birakican onu senin için ddler daha önemli :p [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 13 Mayıs 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 benim minstrelimde 26 (+15) hide war ve cok rahat bi sekilde inflerle grup olabiliyorum, eger cok dibinide girersem diger stealtherlar goruyo fakat cogu zaman nasi olsa etrafi inf doludur diye dokunmuyolar :) ayrica eger r.a lar up sa genelde tek sb weya nsyi her sekilde olduruosun yani (ip+sos) en azindan olduremesen bile olmezsin. [Bu mesaj daverc tarafından 13 Mayıs 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 1.63e gectinizmi?[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hayir birakali italy i yil oluo usa da 50 berserk yapip sildim bile :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 lol artik 26stealthli adami ben bile goruyom pally halimle :p[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 41 hide o bikerem ezmiyelim lutfen :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 minstrelde stealth hatadan başka birşey değil normal playerlar bile görüyor stealth class olması gerekmez...[signature][hline]just a cute californian girl can change all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Herkese cok tesekkurler bastan ama ben RvR'de stealthin pek ise yaramayacagina inaniyorum. Cunku ToA var artik dediginiz gibi, bi ton yeni seyler cikti. Ama siz illaki stealthede ver derseniz, bende derimki bu adamlarin bu kadar zamanda bir bildigi vardir.:)) Cunku ben lvl42 minstrel'im ve trust yalnislik cehaletten bir puan verdim ayrica slashda 30 yani cok kaybim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar