Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 jack kate'in babasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 jack kendinin oğluymuş. biyolojik anneside babasıda kendisi herif. bunu nerden anladım? muhteşem bir tezim var hazırlık olarak okuyun çünkü şoke edebilir 'lostun ilk bölümü hatırlayalım. nasıl başlıyordu. jack'in gözünü görüyoduk. sonradan adının jack olduğunu öğreniyorduk.' minds have been blowned biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Jadelith said: jack kate'in babasıymış ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bu arada cidden cek in babası il sezonda gözüküyodu ya bazen hatta direk adada olmaması gereken kişiler adada gözüküyodu bence onlar da time travel geyiğiyle geliolardı yaaaaaaaaaaaaaaaa jack kendi babasıymış. annesini zamanda geri gidip şaapmış, sora kendi kendisinin babası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 abi aynı zamanda kendisinin annesi diyorum niye anlamak istemiyorsun. çünkü bak çok başarılı kanıtlarım var. şimdi ada var dimi? adanın adını bilmiyoruz ne adasıdır? adanın adını bilmediğimiz için jackin kendinin süt annesi sanıyorduk fakat bu sezon (fingers crossed) umuyorum ki öğrenicez adını ve gerçekler ortaya birer benjamin linus burun kılı gibi dökülecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar