kaborah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 herkeze merhabalar. bizim okulun yeni bir takımı kuruldu (rugby takımı) onun için bize acil forma tasarımı lazım. siz pati kardeşlerimin bana yardım etmesini umuyorum :D. (ederseniz acayip süper olur) kısa olucak forma yani klasik basketbol forması gibi. ana renk olarak koyu lacivert düşünüyoruz birde okulun amblemi mor beyaz olduğundan arada geçişler olsa süper olr (onu sizin zevkinize bırakıyorum ve güveniyorum :)) okulun ismi "notre dame de sion" amblem şöle bişi arkadaşlar yardım ederseniz okdar iyi olurki anlatamam:D şimdiden herkeze teşşekür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 logo morsa formada mor olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 mor beyaz yatay cizgili iste, kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaborah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sanit-benoit öle yapmış karışmasın formalar diye öle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sızde beyaz mor yapın, onların negatıfı olsun. tam tersı oour hıc karışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaborah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ama abi öle deil ya nasıl anlatcam adamlar pembe mor gibi bişi yapmışlar yani bizimkinin daha koyu olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar