Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palio 1.6 Sporting vs Peugeot 206 1.6 Roland Garros

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

ERHOT egzos ları taktırdık bile. Benim bi arkadaş var o fiyat soruo şimdilik. Şu bahsettiğim Griffith Quickshift 40 £ cık :D Gerçi en ucuzu bu. Komple deil çünkü. Varolan parçalara ek takılıo.

Filtreyi fiyat makul olursa bu hafta sonu alırım. Induction'a daha sonra bulaşırım artık. Hem pahalı hemde atraksiyon yapmak lazm kaputun içinde. Aslında şeytan dio kaputa yaptır ön ortadan bi hava girişi böle oraya tak ram cooler ohhh :D Artık kendi işim olursa yaptırırım o tip şeyler.

http://www.206tuning.be/bodykits.htm
Ecosse Peugeot Bodykits

Al bu da peugeot forum linki.
http://206infoexchange.proboards22.com/

Ağzının suyu aksın fedaykin :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 21 Nisan 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 20 Nisan 2004 22:17 tarihinde demiş ki:
Buluştuk bir iki de resim çektik ama hepsini kapalı garjda çektiğimizden pek güzel çıkmadı o sebepten koymuyorum nete. Birde nereye koyiyim şimdi yer bulmakla uğraşamam :-P

fedaykın bana o resimleri mail atabilirmisin ?
benim koyacak yerim var
resimleri görmek istiyorum , kötü olsun olmasın sonuçta resimler =]

eğer yollayabilirsen
yada icq dan yollayabilme durumun söz konusu ise icq vereyim[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvah kimliğimiz ortaya çıktı. Eheheheh
O gün bayağı yorulduk valla. 1-2 vermişimdir herhalde.

Alttan 2. resim güzel çıkmış ya. Fedaykin bana nasıl cila yapıldığını gösterirken hehehe.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 24 Nisan 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mercedesi olan zengin arkadas kim :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...