Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ERHOT egzos ları taktırdık bile. Benim bi arkadaş var o fiyat soruo şimdilik. Şu bahsettiğim Griffith Quickshift 40 £ cık :D Gerçi en ucuzu bu. Komple deil çünkü. Varolan parçalara ek takılıo. Filtreyi fiyat makul olursa bu hafta sonu alırım. Induction'a daha sonra bulaşırım artık. Hem pahalı hemde atraksiyon yapmak lazm kaputun içinde. Aslında şeytan dio kaputa yaptır ön ortadan bi hava girişi böle oraya tak ram cooler ohhh :D Artık kendi işim olursa yaptırırım o tip şeyler. http://www.206tuning.be/bodykits.htm Ecosse Peugeot Bodykits Al bu da peugeot forum linki. http://206infoexchange.proboards22.com/ Ağzının suyu aksın fedaykin :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 21 Nisan 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 eee belki gereksiz bi ayrıntı ama yanlış hatırlamıyorsam türkçe'de (sözlükte) "egzoz" olarak geçmekte =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: fedaykin, 20 Nisan 2004 22:17 tarihinde demiş ki: Buluştuk bir iki de resim çektik ama hepsini kapalı garjda çektiğimizden pek güzel çıkmadı o sebepten koymuyorum nete. Birde nereye koyiyim şimdi yer bulmakla uğraşamam :-P fedaykın bana o resimleri mail atabilirmisin ? benim koyacak yerim var resimleri görmek istiyorum , kötü olsun olmasın sonuçta resimler =] eğer yollayabilirsen yada icq dan yollayabilme durumun söz konusu ise icq vereyim[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 nahanda resimleri nele geçirip siteye nupload ettim[signature][hline]starcraft.mizzah.comwww.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Eyvah kimliğimiz ortaya çıktı. Eheheheh O gün bayağı yorulduk valla. 1-2 vermişimdir herhalde. Alttan 2. resim güzel çıkmış ya. Fedaykin bana nasıl cila yapıldığını gösterirken hehehe. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 24 Nisan 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ark 5 yıllık hasreti sona erdirdin galiba sonunda, aferim :) cebini de ele geçirirsen cat in mutlu bir beraberliğe yelken açabilirsiniz bak pejo da almış.. :)[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Bu mu güzel ? Yoksa bu mu ? Daha fazlası içinhttp://www.206tuning.be/bodykits/[signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 29 Nisan 2004 21:53 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Catscratch tarafından 29 Nisan 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ecosse Virtuel'de güzel.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 mercedesi olan zengin arkadas kim :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 aaa bizim okuldan olan biri var orda.. o yeditepe stickerı olan kimin arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ben :D Hala okuorum ya bi vazgeçemedim :D 2 yıllık yetmedi şimdi 4 yıllık eşeliorum.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar