Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swatch - Secret Code - Yüzük

j0ker

Öne çıkan mesajlar

secret code diye geçiyor ismi. istediğiniz 4 rakamı resimde görüldüğü üzere çerçeve içine alabiliyorsunuz isteğe göre. aynı kelepçe sistemi birde alt tarafında var swatch falan yazıyor. onu dilerseniz çıkartabilirsiniz veya yüzük üzerinde bu resimde gözüken delikli yerlere takabilirsiniz size kalmış.
swatch un kendi sitesinden aldım bu resimleri, tamamen aynısı. bi hevesle almıştık zamanında, satmak istiyorum şimdi.

mağaza satış fiyatı 90 lira. 65'e bırakıyorum ben. Ankara içi tercihimiz, ankara dışı olursa da kargo ücreti bana ait. gayet temiz hiç bi girintisi çıkıntısı yok, paslanma gibi bir olayıda yok zati. 6 7 ay kullandım kullanmadım. ha bu arada size'ını şuan tam hatırlamıyorum ama 3 dü galiba. garantisi, orjinal kutusu -böyle esnek gevşek bi maddeden güzel bişi- + poşetine kadar duruyor komple takdim edicem düşünen arkadaşa. garantisininde şöyle bir avantajı var, sizeları uymadığı takdirde gidip başka bir ebatla değiştirebilirsiniz.

şu orjinal siteden bakmak isteyenler için ; http://www.swatch.com/tr_tr/bijoux/ss2009_rings.product-JRM060.html

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...