Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geforce 7600gt vista sorunsali

tiybek

Öne çıkan mesajlar

Merhaba beyler... Uzun bi zamandir xp kullaniyordum vista deniyeyim dedim... her surucuyu kendisi yukledi ekran kartim nvidia geforce 7600gt onu da aygit yoneticisinde yukledi olarak gosteriyor ama yaninda sari bi unlem isareti cikiyor ayrica :(...
masaustunde sag tiklayip ozelliklerden display e baktigimda ise hic ekran karti driveri yok olarak gosteriyor... Zaten aygit yoneticisinde sari unlem isareti gostermesinden belli sorun oldugu ama bir turlu cozemedim nvidia sitesinden en son vista driverini indirdim denedim ama her turlu sari unlem isareti gosteriyor ve ekran karti driveri yuklenmemis gibi islem yapiyor... Buna bi cozum bulabilrmiyim acaba yardimci olursaniz sevinirim :>
Sosyal ağlarda paylaş

alperozg said:
doğru driverı indirdiğine eminsin di mi? kendi yüklediğini sil vistada kendi bişey kurarsa onuda kaldırırsın sonra download ettiğin driver ı tekrar kur belki işe yarar

Evet eminim dogru driveri kurdugumdan... Ama bi turlu olmuyor...Hayir yani baya bi aradim benim gibi boyle bi sorun yasayan da yok heralde bulamadim bi topic xD Neyin nesidir anlamadim yani..
Sosyal ağlarda paylaş

karti su an device menagerda geforce 7600gt olarak goruyr ama dedigim gibi sari unlem isareti var yaninda ve su yaziyor:

This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)

If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

Benim anakartta 2 pci-e yuvasi var sli ... ama ben bi tane Geforce 7600gt kullaniyorum acaba ondan mi nasil yapabilirim anlamadim...

Driver location olarak da : PCI bus 1, device 0, function 0 yaziyor... yardimci olursaniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...