calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 İlyas Salman şarkıları geçti bir şekilde elime ve oldukça hoşuma gitti. sizinle de paylaşayım dedim. biliyorum son zamanlardaki durumu ile ilgili yorum yapmak isteyenler olacaktır fakat yalnızca aşağıda vereceğim şarkılarından yola çıkarak (zira youtube dan falan ulaşılabilir her türlü şarkısına şiirine) müziğiyle değerlendirirsek sevinirim. ha dersiniz ben illa bir şeyler söylemek istiyorum, ona da eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 güzel çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 İlyas Salman adını ne zaman duysam aklıma gülüşü geldiği için bir türlü etkilenemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ahahaha allah cezanızı vermesin o gülüşü hatırlatmayın abi:D sesi güzel gerçekten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Romario said: İlyas Salman adını ne zaman duysam aklıma gülüşü geldiği için bir türlü etkilenemiyorum :) ahhhh, söylemicektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar